Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Ντέρμπι στη Μαδρίτη, κερδίζει η Νάπολι

real_atletico_super_cup_2Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις για τα πλέι οφ οι οποίες υπόσχονται πολλές συγκινήσεις, στην Ισπανία, Ρεάλ και Ατλέτικο αναμετρώνται στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, ενώ πλήρης δράση υπάρχει στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και στη Β’ Βραζιλίας.

Νίκη για Νάπολι

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον αγώνα Νάπολι – Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.91. Με στόχο να διεκδικήσει μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας, να κατακτήσει ξανά το Κύπελλο Ιταλίας και να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει τη σεζόν η Νάπολι. Το τέλος της περασμένης σεζόν άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στους οπαδούς των «παρτενοπέι» καθώς από τη μία πλευρά κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας, από την άλλη τερμάτισαν πολύ μακριά από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους στην 3η θέση του πίνακα. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, είπε: «Η Αθλέτικ είναι μία πλήρης ομάδα. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Έχουν το πλεονέκτημα καθώς αγωνίζονται χρόνια μαζί. Θα είναι μία σπουδαία μάχη. Τα πλέι οφ είναι εξαιρετικά σημαντικά. Η Νάπολι έχει ένα υποσχόμενο μέλλον, το οποίο θα είναι καλύτερο αν προκριθούμε». Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις, από την άλλη, της Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη σεζόν καθώς κατέρριψε πάρα πολλά ρεκόρ, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν και να κερδίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να πετύχει 20 νίκες μετά από 30 χρόνια και να ισοφαρίσει το εντός έδρας ρεκόρ της με 13 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Όπως συνηθίζει, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ενισχύθηκε μόνο με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της χώρας των Βάσκων.

Με χάντικαπ η Ατλέτικο

Συνεχίζουμε με το Σούπερ Καπ Ισπανίας και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης, στον οποίο επιλέγουμε την Ατλέτικο με χάντικαπ +1 γκολ σε απόδοση 1.96 (το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ατλέτικο ή ισοπαλίας, αν η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Η «βασίλισσα» έρχεται στο σημερινό ματς με ανεβασμένο το ηθικό, μετά την περσινή κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ επί των «ροχιμπλάνκος». Ταυτόχρονα, η Ρεάλ έχει ενισχυμένο και το… υλικό της, καθώς οι καλοκαιρινές προσθήκες δεν ήταν μεν πολλές, ήταν όμως πολύ λαμπερές. Η αρχή έγινε με τον πολυσύνθετο διεθνή Γερμανό μέσο Τόνι Κρόος (από Μπάγερν Μονάχου), για να ακολουθήσει ο παίκτης-αποκάλυψη και αρχισκόρερ του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος Τζέιμς Ροντρίγκες. Η τριάδα των μεταγραφών έκλεισε με τον εξαιρετική διεθνή Κοσταρικάνο κίπερ Κέιλορ Νάβας.

Στον αντίποδα, μία καινούρια Ατλέτικο «χτίζει» ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το πλήθος προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ των πρωταθλητών Ισπανίας, το οποίο συντελέστηκε το καλοκαίρι. Η κύρια «αφαίμαξη» είχε ως… αυτουργό την Τσέλσι, η οποία δαπάνησε συνολικά 58 εκατ. ευρώ για την «αρπαγή» των Ντιέγκο Κόστα και Φιλίπε Λουίς, ενώ παράλληλα ο εξαιρετικός κίπερ Τιμπό Κουρτουά επέστρεψε και αυτός στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στον αντίποδα, όμως, πολύ σημαντικές ήταν και οι αφίξεις. Ξεχωρίζει, φυσικά, το επιθετικό δίδυμο των Αντουάν Γκριζμάν (από Σοσιεδάδ) και Μάριο Μάντζουκιτς (από Μπάγερν Μονάχου), ενώ κάτω από τα γκολπόστ το ζευγάρι των Μογιά και Ομπλάκ (ένας από τους καλύτερους κίπερ παγκοσμίως στην ηλικία του) εμπνέει επίσης εμπιστοσύνη. Το κενό του Φιλίπε Λουίς στο αριστερό άκρο της άμυνας καλύφθηκε με τον Γκιγιέρμε Σικέιρα και τον Χεσούς Γκάμεθ, ενώ οι Κριστιάν Ανσάλντι (ΑΜ), Ραούλ Χιμένεθ (ΕΠ) και Άνχελ Κορέα (ΕΠ) δένουν το… γλυκό. Οι «ροχιμπλάνκος» θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, παίρνοντας και μία έμμεση εκδίκηση τόσο για τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για τον αποκλεισμό (με δύο ήττες) από τη Ρεάλ στα ημιτελικά του περσινού Κόπα ντελ Ρέι.

Στηρίζουμε Ρέντινγκ

Επόμενη πρόταση από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 1.93 στο ματς Ρέντινγκ – Χάντερσφιλντ. Δύο σερί νίκες μετράει η Ρέντινγκ η οποία δείχνει θετικά σημάδια στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμά του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Γουίγκαν (2-2) το συγκρότημα του Νάιτζελ Άντκινς πήρε την πρόκριση σε βάρος της Νιούπορκ Κάουντι για το Λιγκ Καπ (3-1) και το Σάββατο επικράτησε της Ίπσουϊτς με 1-0. Χωρίς προπονητή συνεχίζει να είναι η Χάντερσφιλντ, μετά την απομάκρυνση του Μαρκ Ρόμπινς μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Μπόρνμουθ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ. Έκτοτε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανέλαβε για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μαρκ Λίλις, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του 45χρονου. Δύο ήττες μετράει στο πρωτάθλημα η Χάντερσφιλντ με τη δεύτερη να έρχεται το Σάββατο από την Κάρντιφ με 3-1 στην ομώνυμη πόλη της Ουαλίας.

Κερδίζει η Παρανά

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με έναν ακόμη «Άσσο», αυτή τη φορά από τη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Παρανά – Ικάσα σε απόδοση 1.88. Το μυαλό τους συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις προσπαθούν να διατηρήσουν οι ποδοσφαιριστές της Παρανά, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Ορισμένοι εκ των παικτών έχουν να παίρνουν μισθούς ακόμη και 7 μηνών πίσω και πλέον οι απειλές τους για αποχή από προπονήσεις, αλλά και αγώνες μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να γίνουν πραγματικότητα. Σήμερα θα παίξουν κανονικά, ωστόσο προειδοποίησαν τη διοίκηση ότι έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν αποχή απ’ την επόμενη εβδομάδα αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Ο κόουτς, Κλαουντινέι Ολιβέιρα, προσπαθεί να κρατήσει “δεμένη” την ομάδα, ωστόσο το έργο του είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αντίστοιχα προβλήματα με την Παρανά αντιμετωπίζει και η Ικάσα. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ύψος των οφειλών, οι παίκτες της διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις στις πληρωμές και απειλούν και αυτοί απ’ την πλευρά τους με αποχή απ’ τις υποχρεώσεις τους. Τα προβλήματα έχουν αντίκτυπο και στις εμφανίσεις της Ικάσα, οι οποίες είναι είτε του ύψους, είτε του βάθους. Εναλλάσει τα αποτελέσματα στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (3-1-4), τραγική όταν παίζει εκτός έδρας, έχασε τα 4/5 τελευταία ματς, όπου σκόραρε μόλις μια φορά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected