Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αιολικός – Συμπαίκτες του Πουλασουχίδη οι δύο από Καλλονή!

Mappas_Dionysatos_grafeia2014_610x400Η συμφωνία της διοίκησης του Αιολικού με τους δύο Μυτιληνιούς πρώην παίκτες της ΑΕΛΚ ήταν δεδομένη εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο σήμερα το μεσημέρι έγιναν και επίσημα γνωστές στο φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Λευτέρης Μάππας και Νίκος Γάλας είναι και με τη… βούλα πλέον ποδοσφαιριστές του Αιολικού, ενισχύοντας την προσπάθεια του για νέες διακρίσεις μετά την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Οι δύο νεοαποκτηθέντες προπονούνταν εξάλλου τις τελευταίες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γούτη και η επισημοποίηση της συμφωνίας τους ήταν απλώς μια τυπική διαδικασία για τη διοίκηση του Αιολικού, που έφερε εις πέρας δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Η οικογένεια του Λευτέρη Μάππα εξάλλου διαμένει μόνιμα στα Μέγαρα και αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας, που έπρεπε πάντως να ξεπεραστεί και όπως συνέβη τελικά ξεπεράστηκε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Νίκος Γάλας είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και θα μπορούσε να βρει εύκολα ένα συμβόλαιο σε ανώτερη κατηγορία, αν όχι στη Super League, τότε σίγουρα στη Football League.

Αναμφίβολα, ο Αιολικός ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ του με τις δύο αυτές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αυτές κλείνουν κατά πάσα πιθανότητα τη δραστηριότητα των Μυτιληνιών στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, παραμένει ανοικτό ένα μικρό “παραθυράκι”, εάν προκύψει κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League 2. Και η διοίκηση των Μυτιληνιών έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως δε φείδεται χρημάτων εάν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί διακαή πόθο της.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση: “H διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικού Μυτιλήνης ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Μάππα και Νίκο Γάλα, που αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League με τα χρώματα της AEΛ Καλλονής.

Με τις μεταγραφές αυτές κλείνει κατά 99% το φετινό ρόστερ της ομάδας, εκτός αν προκύψει κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό στην πορεία.”

Πηγή: sportlesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected