Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ολυμπιακός Νάουσας 2-1 (Φωτορεπορτάζ)

DSCN9812Αισθητά βελτιωμένες παρουσιάστηκαν Άτλας και Ολυμπιακός στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου. Οι Γιώργος Σπυριδωνίδης και Γιώργος Δασκαλάκης είδαν τους ποδοσφαιριστές τους να αποδίδουν ικανοποιητικά στο σημερινό φιλικό, με νικητές τους γηπεδούχους. Ο Άτλας είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Το σκορ άνοιξε ο Πέτρος Μπάμπος με τη συμπλήρωση 40 λεπτών παιχνιδιού για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι “ερυθρόλευκοι”, που ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης σκόραρε ο Χαϊτίδης στο 80′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Για τους γηπεδούχους, ντεμπούτο έκανε και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας από τον ΜΑΣ Βεργίνας, Γιάννης Αρτεμισιάδης.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης, Μπάμπος, Αλμαλιώτης Τ., Κοτσαγκόγκος, Τζίμος Κ., Ρόκκο, Ισλαμίδης, Αλμαλιώτης Ν., Τζίμος Α., Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι : Ξανθόπουλος, Δημητρούσης Χ., Λέκκας Γ., Κυριακίδης, Κελεσίδης, Συμεωνίδης, Γαϊτανίδης Φ., Γαϊτανίδης Α., Αρτεμισιάδης, Λέκκας Π., Κρουσταλάς

Ολυμπιακός Νάουσας : Τσιάκος, Γαλάνης, Παπαπέσιος, Μήτσικας, Κων/νίδης Δ., Κων/νίδης Π., Τσιούλης, Χατζηιωαννίδης, Σαρμπίνος, Γαλανός, Χαϊτίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μιχαηλίδης, Μώκας, Κουκουλίδης, Κοκοφιάδης, Καραμίχος, Σταμπουλής, Μύγγας.

Φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected