Κατηγορίες
Διαιτησία

Χιου Ντάλας : “Πρέπει να καταλάβετε πως παίζετε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης…”

dallas«Πρέπει να καταλάβετε πως παίζετε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ανάλογες είναι και οι απαιτήσεις όλων μας από εσάς. Σας εμπιστεύομαι», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Ντάλας, ο οποίος πρόσθεσε: «Αν καταλάβω ότι κάποιος έκανε εσκεμμένα λάθος υπέρ κάποιας ομάδας, δεν θα το ξανακάνει, επειδή θα τον τελειώσω από την διαιτησία». 

Όσο για τα αγωνιστικά τεστ, ανέφερε τα εξής: «Στο yo yo τεστ που θα γίνει τον Ιανουάριο θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πώς πήγατε στο ΟΑΚΑ; Σύμφωνα με μια ελληνική παροιμία η πρώτη εικόνα δεν αλλάζει και δυστυχώς ισχύει.  Για κάποιους τα πράγματα είναι ευχάριστα, για κάποιους άλλους όχι.

 Σας πήρα συνεντεύξεις, είδα παιχνίδια σας, σας παρακολούθησα στα αγωνιστικά τεστ. Κάποιοι μπορούν να χαίρονται και κάποιοι να λυπούνται. Θεωρώ ότι δύσκολα θα αλλάξει η πρώτη εικόνα. Δεν είναι μόνο όσοι δεν έβγαλαν τα τεστ, υπάρχουν κι άλλοι που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έχω σημειώσει ποιοι είναι».

Ο Χιού Ντάλας προέτρεψε τους ρέφερι «να μην μιλάτε στα μίντια. Ξέρω ότι κάποιοι το κάνετε. Όχι άλλες κουβέντες σε δημοσιογράφους»!

Αναφερόμενος στον τρόπο που θα κάνει τους ορισμούς, έφερε το παράδειγμα του Σαμαρά στην Σέλτικ: «Όλοι θα κριθείτε από το μηδέν. Ο Σαμαράς στη Σκωτία παίζει γιατί βάζει γκολ. Έτσι και στην διαιτησία θα παίζουν αυτοί που πάνε καλά.

Στο πρώτο σημαντικό λάθος θα μένετε λίγο καιρό εκτός και στο δεύτερο περισσότερο. Το ξέρετε και το ξέρω ότι δεν μπορώ να σας ικανοποιήσω όλους, όμως θα παίρνουν παιχνίδια, όσοι πηγαίνουν καλά μέσα στο γήπεδο. Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω καλούς συνεργάτες στην ΚΕΔ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected