B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά Προετοιμασίας – Η ανάλυση των αγώνων (20/8)

DSCN9804Δείτε μία μίνι ανασκόπηση των 15 φιλικών αναμετρήσεων της Τετάρτης 20/8. Το Τουρνουά “Apollon Cup” μπορείτε να το δείτε εδώ. Αναλυτικά :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-1  (Δαρδακούλης / Σούρλας Δ.)

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο πρώτο μέρος και να δέχονται την ισοφάριση στο δεύτερο. Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι οι δύο προπονητές, σε ένα ματς πρόβα τζενεράλε για την Α1 Ερασιτεχνική. Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης, η ανακοίνωση της μεταγραφής του Λευτέρη Ασλαμπάλογλου στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (δείτε εδώ)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Κρύας Βρύσης  1-5 (Κίτσας Θ. / Κίτσας Γ., Κίτσας Π., Χαντούρης 2, Φανιάδης)

διαβάζουμε στην σελίδα του ΠΑΟΚ στο facebook

“Αν και μόλις μια εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας και η ομάδα μας έδωσε το δεύτερο της φιλικό μετά από τη νίκη με 4-1 στο Λιανοβέργι. Σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 5-1 απο τον πιο έτοιμο αλλά και πολύ δυνατό φέτος Απόλλων Κρ. Βρύσης. Τα πρώτα δυο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι ¨δικοί μας¨ Γιώργος και Παναγιώτης Κίτσας. Ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Πετρίδης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν 21 παίκτες. Το γκόλ ο Θανάσης Κίτσας.

Για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν οι Θεοδώρου Κων., Θεοδώρου Κυρ, Κίτσας Λ., Μπουκλάς Α., Χαρισούδης, Τζέπης, Λαδάς, Κούκλας, Πατατούκας, Κίτσας Σ., Κίτσας Θ. Αγωνίστηκαν και οι Χριστοφόρου, Μπουκλάς Γ., Κίτσας Δ., Στεργιόπουλος, Τόλιος, Κίτσας Ν., Μαρτσέλος, Μαραγκός Γ, Ριστέμογλου, Μαραγκός Β.

Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ.Α., Νουσιόπουλος, Μάρκου, Μαρτσέλος Π.

ΑΕΠ Βέροιας – Νηρέας Βέροιας  2-4  (Τσέος, Παπαδόπουλος / Αντωνίου 2, Κωστογλίδης, Ντουμάνης)

Απόλυτη ανατροπή για τους “κόκκινους”, που στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων για την ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα (αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του). Οι 14 ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων (ανάμεσα τους και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γιώργος Καρύπογλου και Δημήτρης Ευαγγελόπουλος) δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη φυσιολογική κόπωση από την προετοιμασία και το συγκρότημα του Αντώνη Λυμούση (με πολλές λύσεις στον πάγκο) επικράτησε με 2-4 στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων.

Δόξα Λιανοβεργίου – Ατρόμητος Διαβατού  2-3 (Γελαδάρης, Χατζηδημητρίου / Καρατάσιος 2, Συμεωνίδης)

Εντυπωσιακό ματς στο Λιανοβέργι, με τη Δόξα να βάζει…δύσκολα στους “κυανόλευκους” των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού. Οι γηπεδούχοι, με τον Σάκη Παγγούρα και φέτος στον πάγκο, προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς και απέδειξαν πως θα αποτελέσουν σημαντικό ρυθμιστή στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, που ξεκινά σε έναν μήνα. Από την άλλη πλευρά, μίλησε η…εμπειρία στο τέλος και με δύο τέρματα του Αντώνη Καρατάσιου και ένα του Γιώργου Συμεωνίδη, ο Ατρόμητος κατέκτησε τη δεύτερη φιλική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  0-3 (Γιαλαμίδης, Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης)

Σαν…σίφουνας πέρασε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου από τα Εσώβαλτα Πέλλας, όπου επικράτησε με 3-0 του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση ήταν εξαιρετική κατά διαστήματα και με τέρματα των Γιαλαμίδη, Θεοδοσιάδη και Παρηγορίδη, επικράτησε των αντιπάλων του. Αγωνίστηκαν 20 ποδοσφαιριστές για την ομάδα του νομού μας και φανέρωσαν πως σταδιακά και μέσα από τις προπονήσεις, βρίσκουν τα “πατήματα” τους και βελτιώνονται συνεχώς.

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ακαδημία Βέροιας  0-3 (Μπεκιαρίδης, Τσαλακόπουλος, Γκίλινας)

Ακόμη μία καλή εμφάνιση για την ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη, η οποία επικράτησε της Ακαδημίας στο Μακροχώρι. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Μπεκιαρίδης, Τσαλακόπουλος και Γκίλινας, ενώ δημιουργήθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Αρκετή δουλειά στο εγγύς μέλλον για την ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, ωστόσο υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 21 Σεπτεμβρίου.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ολυμπιακός Νάουσας  2-1 (Μπάμπος, Παπαδόπουλος / Χαϊτίδης)

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Χαρίεσσας  0-0

διαβάζουμε στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

Πολύ καλός αγώνας προετοιμασίας ο σημερινός για τον Αγροτικό Αστέρα και τη Χαρίεσσα, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πολλές φάσεις στις δυο περιοχές, αλλά χωρίς νικητή. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία για δοκιμές παικτών καθώς και διάφορα σχήματα. Ο Σάββας Αβετίδης  χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε τέρμα στο 30’ με καλή μπαλιά του Τσανασίδη, από το χώρο του κέντρου στον Κατσαπελίδη, ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ. Στη συνέχεια του αγώνα  οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ,  με τον Οικονόμου Χ. στο 43′ , που δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα που ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, στη συνέχεια, στο 44′ ο Τέτος δοκιμάζει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 72′ με κεφαλιά για δεύτερη φορά ο Τέτος δε βρίσκει δίχτυα και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα X., Τσανασίδης, Αβετίδης, Ρηγόπουλος, Καρολίδης, Χολέβας, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Σαμψωνίδης, Χάμπαλης, Κατσαπελίδης. Χρησιμοποιηθήκαν και οι: Τέτος, Κοτσογιαννίδης, Ζέρβας, Τσιώμος, Σουλιώτης Γ., Σουλιώτης Α., Παρασκευαϊδης, Καρανίκας, Γκιάλπης, Μήτσας, Θωμαϊδης, Λίκα Μ.

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Μπατανάρας, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Σταυρίδης, Τσαλμάς, Κατσιγιαννόπουλος, Σπαθόπουλος. Χρησιμοποιηθήκαν και οι: Παμπουχίδης, Χρυσαφίδης, Παυλίδης, Δάγκας, Φουτζιτζόγλου, Δίντσης.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ο κ. Μελτζανίδης με βοηθούς τους κ. Παζαρτζικλή και κ. Μπέκα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βέροια Κ20  1-3 (Ρίτε / Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος Μ., Λαζόπουλος)

giannitsa-beroia_k20_010

Εντυπωσιακή και στα Γιαννιτσά η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, η οποία μετά το 0-4 στα Τρίκαλα με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Κ20 της Super League. Για τη “Βασίλισσα” σκόραραν οι Παπαγεωργίου, Μάκης Παπαδόπουλος και Λαζόπουλος ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Τεντώνης, Καπουσούζης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Γκιόρτζης, Μπάρμπας, Λυσίτσας, Ρίτε, Καραδήμος, Καρακάσογλου, Κόντος. Αγωνίστηκαν και οι Καϊσίδης, Βερβελές, Ξανθόπουλος, Λιτοβολής, Γκάρτζιος, Μπαμπαλής, Κοροσιάδης, Μυλωνάς, Βασιλειάδης και Γκοτζαμάνης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Παπαστεφάνου, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Λαζόπουλος, Καψάλης, Παπαδόπουλος Θ., Πέτκος, Κουτρούμπαλος, Νικολαϊδης. Αγωνίστηκαν και οι Αργυρόπουλος, Καραμπίνας, Τέας, Μαγγίζης, Αμανατιάδης, Χατζηκωνσταντίνου και Μαντούβαλος.

φωτ. και συνθέσεις από matiespellas.gr

Νησαϊκός – Θύελλα Σταυρού  3-2 (Πατρίκας Γ. 2, Παπαδόπουλος Α. / Αλμπανάκης 2)

Ανοιχτό παιχνίδι στο γήπεδο του Νησίου, με τον Νησαϊκό να πετυχαίνει ιστορική (έστω φιλική) νίκη, στην επάνοδο του στα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα της Ημαθίας. Πρωταγωνιστικής ο Γρηγόρης Πατρίκας, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του ενώ μοίρασε το τρίτο το οποίο πέτυχε ο Παπαδόπουλος. Διακριθέντας και ο Γιώργος Αλμπανάκης για τη φιλοξενούμενη Θύελλα, με τον νεαρό φορ να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας  6-1 (Κακούδης 2, Καραμεταξάς, Πίτος, Σαμαράς, Στεργίου / Μισαηλίδης)

Εύκολη επικράτηση για τον Αχιλλέα στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου, με αντίπαλο τον ΑΟ Μαρίνας που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αποτελεσματικοί στις επιθετικές τους ενέργειες, ενώ το πρώτο τους τέρμα με την “κυανόλευκη” φανέλα πέτυχαν οι Παναγιώτης Καραμεταξάς, Χρήστος Πίτος και Φώτης Στεργίου. Ικανοποιητική τηρουμένων των αναλογιών (μία εβδομάδα προετοιμασία μετρά η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη) η απόδοση για τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν την αναζήτηση τερματοφύλακα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – ΑΕ Σχοινά  4-0 (Ιωαννίδης, Κακόγλου 3)

Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο της φιλικό πραγματοποίησε η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, παρουσία μάλιστα 50 και πλέον φιλάθλων της ομάδας. Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα Κακόγλου (χατ-τρικ) αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Πιερικό, Θανάση Δεμιρτζόγλου, οι γηπεδούχοι “λάνσαραν” με τον καλύτερο τρόπο τις νέες τους “κυανέρυθρες” φανέλες. Στην αντίπερα όχθη, μέτρια εμφάνιση για την ΑΕ Σχοινά, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να “δέσει” η ομάδα μετά και τις πολλές (και σημαντικές) προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι.

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Κουλούρας  4-6 (Δημοσθένους 3, Μυλωνάς / Τσουλχάι 3, Τσιρίδης 2, Νεστορόπουλος Α.)

Ακόμη…σκοράρουν στη Μέση! Φίλιππος και ΠΑΟΚ άφησαν σε δεύτερη μοίρα την άμυνα τους και σκόραραν 10 τέρματα σε μία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κάτω από αφόρητη ζέστη. Οι φιλοξενούμενοι, με τον Κώστα Κατσώνη στον πάγκο τους (αναμένεται η τυπική ανακοίνωση από πλευράς της διοίκησης του ΠΑΟΚ) και με 30 και πλέον ποδοσφαιριστές στη διάθεση τους κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, μετά το αρχικό 3-0 των “βυσσινί”. Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα και μάλιστα ο Νίκος Δημοσθένους (στην επιστροφή του μετά από ένα χρόνο) πέτυχε χατ-τρικ κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και εκμεταλλεύτηκαν τις επιπλέον λύσεις, κατακτώντας την πρώτη φιλική νίκη.

Μακεδονικός Πλατάνου – Αλιάκμων Νησελίου  2-2 (Καρδουλαμάς Α. 2 / Πούλιος 2 )

Ισόπαλο το παιχνίδι στον Πλάτανο, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά “σφιγμένες” από την προετοιμασία. Πολύ καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά ενώ οι γηπεδούχοι του Γιάννη Βασιλειάδη έδειξαν κατά διαστήματα πως με την απαραίτητη δουλειά στις προπονήσεις, η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Κοπανού  4-2 (Δάτσης, Καρυπίδης, Ντέλλας, Παραστατίδης / Γατουρτζίδης, Στογιάννης)

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected