B ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Κοπανού 4-2 (Φωτορεπορτάζ)

DSCN9891Δύο από τις ομάδες που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Επισκοπής. Κεραυνός και ΓΑΣ Κοπανού απέδειξαν και με το παραπάνω (παρά το γεγονός πως απομένει ένας μήνας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος) πως θεωρούνται εκ των φαβορί για την άνοδο, κυρίως λόγω των εντυπωσιακών μεταγραφικών κινήσεων του καλοκαιριού.

Εκ πρώτης όψεως, η αναμέτρηση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μία αντίστοιχη της Α1. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν παίκτες που μέχρι πρότινος είχαν ξεχωρίσει την ανώτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας και η ποιότητα που “έβγαλαν” στο χορτάρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Το γεγονός αυτός επιβεβαιώνει (έστω και σε μικρό βαθμό ακόμη) πως το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα είναι από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών.

Ο γηπεδούχος Κεραυνός, ο οποίος είχε τη συμπαράσταση 100 φιλάθλων του που ήταν μάλιστα αρκετά εκδηλωτικοί, επικράτησε με 4-2 των φιλοξενούμενων, με τέρματα που σημείωσαν οι Δάτσης, Καρυπίδης, Ντέλλας και Παραστατίδης. Η είσοδος μάλιστα των δύο τελευταίων στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλά προβλήματα στα καρέ του Δημήτρη Αντιφάκου, τέρματα μάλιστα που έδωσαν και τη νίκη στους “κόκκινους” που είχαν δεχτεί την ισοφάριση με τέρμα του Βασίλη Στογιάννη. Το πρώτο γκολ του ΓΑΣ σημείωσε ο Αβραάμ Γατουρτζίδης από το σημείο του πέναλτι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected