Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Νεοκαισάρειας!

ΓΑΒΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΜετά από 7 ολόκληρα χρόνια επιτυχιών, ανόδων κατηγοριών και συμμετοχής σε τελικούς κυπέλλων της περιοχής, ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γιώργος Γαβρίδης παραιτείται από το προεδρικό του αξίωμα και συνεχίζει στον πολιτικό στίβου του Δήμου Κατερίνης όπου και εκλέχτηκε στις περασμένες δημοτικές εκλογές:

«Ξεκινήσαμε το 2007 με τους συνεργάτες μου μια όμορφη διαδρομή, ένα όμορφο ταξίδι, το οποίο κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια μέχρι σήμερα. Αναλάβαμε μια μικρή ομάδα ενός δημοτικού διαμερίσματος της περιοχής μας που έπαιζε στη Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα.

Μια επταετία φορτωμένη με ανόδους, επιτυχίες, τελικούς κυπέλλων, με το πρόσημο να παραμένει παραπάνω από θετικό, αφού ο σύλλογος πλέον θεωρείται από τους πιο νοικοκυρεμένους και σπουδαιότερους της Πιερίας.

Από τα σημαντικότερα που κατάφερε εκτός των παραπάνω είναι η ίδρυση και των ακαδημιών, που λειτουργούν σωστά για την δημιουργία προϋποθέσεων προς όφελος των μικρών παιδιών να παίξουν κάποια στιγμή ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο.

Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και δεν είναι λίγα αυτά. Θέλω όμως να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου με τους οποίους καταφέραμε να αλλάξουμε την ροή της ιστορίας του συλλόγου προς το καλύτερο και να γράψουμε αυτές τις χρυσές σελίδες που τον καταξιώνουν στον Πιερικό Αθλητισμό του τόπου μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω δυο ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησα να χτίσω αυτό το στέρεο και καλοδουλεμένο οικοδόμημα το οποίο λέγεται Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και δεν έχει πλέον να ζηλέψει τίποτε σε λειτουργία από άλλα.

Οι Γιώργος Τσαουσίδης και Τάσος Τσεντίδης ήταν από την πρώτη ημέρα δίπλα μου και αποτελούν τους στυλοβάτες και τους δημιουργούς αυτού του μεγάλου εγχειρήματος.

Τους ευχαριστώ πολύ.

Ο σύλλογος στο αγωνιστικό κομμάτι έδειξε σοβαρότητα και σταθερότητα στα χρόνια τα οποία ξεκίνησε και με την ίδια συνταγή πορεύεται και στο μέλλον.

Στα 7 χρόνια συνεργάστηκε με 3 προπονητές, με τη φιλοσοφία να δίνει χρόνο,  ευκαιρίες και στήριξη σε όλους χωρίς να βιάζεται να πάρει αποφάσεις και χωρίς να αλλάζει εύκολα τον προγραμματισμό του. Ξεκίνησε με τον Μπάμπη Πεΐδη, πέρασε στον Δημήτρη Παπούλα και κατέληξε στον Αποστόλη Στύλο τον οποίο και έχει σήμερα προπονητή. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά.

Αποφάσισα πλέον να επικεντρωθώ στα νέα μου καθήκοντα στην Δημοτική αρχή της περιοχής μας και παραιτούμαι της προεδρίας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στόχος μου πλέον είναι η επίλυση των προβλημάτων και των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες της πόλης και του Δήμου μας.

Στην ομάδα μας, τον Αχιλλέα, δηλώνω τη στήριξη και την συμπαράσταση μου και υπόσχομαι ότι θα είμαι κοντά της. Τόσο όσο μου επιτρέπουν οι νέα μου αρμοδιότητες στο νέο μου εγχείρημα.

Προτείνω και υποστηρίζω την προοπτική του Γιάννη Συμεωνίδη για πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Αυτή θα είναι και η τοποθέτηση μου στο Δ.Σ. του συλλόγου όταν καταθέσω επίσημα εκεί την παραίτηση μου.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα εδώ και ένα χρόνο και στον οποίο μπορώ να εμπιστευτώ αυτά που χτίσαμε όλοι μαζί τα προηγούμενα 7 χρόνια, με την υπόσχεση στους συνεργάτες μου ότι θα είμαι κι εγώ πάντα δίπλα τους.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, που δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο σε όλο αυτό το οικοδόμημα το οποίο χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα κοσμεί την Πιερία και τον αθλητισμό της».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected