Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάμαρη! (vid)

4803ee4fd3c773a962d264388885ae4f_LΟ Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κινήθηκε γρήγορα προκειμένου να τον αντικαταστήσει.

Το όνομα αυτού είναι Παπακούλι Ντιοπ και οι Πειραιώτες φέρονται να τον αποκτούν από την ισπανική Λεβάντε με μεταγραφή, αφού το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει σε έναν χρόνο από σήμερα.

Πρόκειται για 28χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος κατάγεται από τη Σενεγάλη και το μόνο που απομένει για να αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον NOVA Σπορ FM 94.6 είναι να έρθει ο Ντιοπ στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ολυμπιακός, Λεβάντε και Ντιοπ όλα δείχνουν ότι έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία και μετά από αυτό το ντιλ, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για επιθετικό προκειμένου να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη θέση του σέντερ φορ.

Ο Ντιοπ είναι ένας ποδοσφαιριστής που εμφανίζεται ο Μίτσελ να θέλει αρκετό διάστημα, ενώ τον αντιμετώπισε η ομάδα του Πειραιά και στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2012/13, τον πρώτο καιρό του Ισπανού τεχνικού στην ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=KVzDeaHC1f0

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected