Κατηγορίες

Φιλικά Προετοιμασίας – Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς (23/8)

WP_20140823_008

πατήστε F5 για ανανέωση (συμπληρώνονται τα στοιχεία)

Είκοσι αναμετρήσεις περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της Ημαθίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς αλλά και μία μίνι ανάλυση του κάθε αγώνα ξεχωριστά :

Μακροχώρι – Αλμωπός Αριδαίας  0-2 (Ελευθεριάδης Θ., Παπαδόπουλος)

διαβάζουμε στο makrochorifc.gr

Την πρώτη της φιλική ήττα δέχτηκε σήμερα (23/8) η ομάδα του Μακροχωρίου. Η ομάδα του νομού μας ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες τις σε γκολ. Στην συνέχεια η απόδοση της ομάδας έπεσε και μοιραία δέχτηκε τα δύο τέρματα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες για να μειώσει τουλάχιστον το σκορ. Σκόρερ ήταν στο 43′ ο Ελευθεριάδης Θ. και ο Παπαδόπουλος στις καθυστερίσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι. Προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας ήταν ο γνώριμος από την περσινή του θητεία στο Μακροχώρι, Λεωνίδας Μπίλης.

Μακροχώρι: Παπαλαζαρίδης, Ιωαννίδης, Τζέπης, Μπλούκας, Κούκλης, Ζωγράφος, Ζαχαριουδάκης, Τάνης, Τσιούπρος, Σερασκιέρης και Πατσιαβούρας  Ακόμα αγωνίστηκαν: Ηλιάδης, Τάσσος, Φέιμ, Φωτιάδης, Βούλγαρης, Δημητριάδης και Αναστάσης.

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης Θ., Αλεξάντροφ, Μιχαϊλίδης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Λ., Κανωτίδης, Τσαουσίδης, Παπαδόπουλος και Τσιτλακίδης. Έπαιξαν ακόμη: Δεμίδης, Παντελίδης, Χρήστου, Κώστας, Τσόλκας και Τσιμτσιρίδης.

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης  3-3 (Μουρίκι 2, Αβραμόπουλος / Πιτσάβας, Μπρέγκου, Λουμάνι)

WP_20140823_001

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας, με τις δύο ομάδες να είναι άκρως αποτελεσματικές στην επίθεση. Ο ΦΑΣ, χωρίς τους Καφέ και Παπαδή, είχε ακόμη μία θετική παρουσία μετά το τουρνουά “Apollon Cup” και έδειξε πως με τις προσθήκες που βρίσκονται στα…σκαριά, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει αυτή την εποχή ο Γιάννης Μουρίκι, που πέτυχε δύο τέρματα, φτάνοντας τα τρία στα δύο φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου φανέρωσε αρκετά από τα στοιχεία που επιθυμεί ο προπονητής της και παρά την απουσία του Έρβις Μπούφι, είχε πολύ καλή απόδοση και εξαιρετικά αντανακλαστικά στη δεδομένη πίεση του γηπεδούχου ΦΑΣ. “Άνοιξε” λογαριασμό ο Αντώνης Πιτσάβας, σκόρερς και πάλι οι Χρήστος Μπρέγκου και Λουμάνι Ρομάριο.

φωτ. από δελτίο τύπου του ΦΑΣ Νάουσα

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17  1-2

(σε λίγο περισσότερα…)

Ακαδημία ΠΑΟΚ Κουλούρας Κ16 – ΠΑΟΚ Κ16  3-2 (Νεστορόπουλος Α., Δημούλτσης, Τσουλχάι)

Εξαιρετικής ομορφιάς παιχνίδι παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας. Η Κ16 της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κουλούρας, με την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Κατσώνη, επιβλήθηκαν της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με 3-2, χάρη σε τέρματα των Αχιλλέα Νεστορόπουλου, Παναγιώτη Δημούλτση και Γκάμπριελ Τσουλχάι. Οι γηπεδούχοι ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακοί και απέδειξαν πως υπάρχουν στέρεες βάσεις και παρά τις δραστικές αλλαγές των τελευταίων ημερών, οι ποδοσφαιριστές δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο. Εξαιρετική και η ομάδα του ΠΑΟΚ, ένας σύλλογος που έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά όσον αφορά τα τμήματα υποδομής.

Δόξα Άδενδρου – Εθνικός Κλειδιού  2-0

Με τέρματα που σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και έγιναν οι περισσότερες αλλαγές από τους δύο προπονητές, ο Εθνικός Κλειδιού γνώρισε “φιλική” ήττα στο γειτονικό Άδενδρο. Οι παίκτες του Γιάννη Κιρκιλιανίδη δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για ακόμη ένα παιχνίδι, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  3-0 (Παπαδόπουλος 2, Αθανασιάδης Σ.)

Πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που επέστρεψαν στις φιλικές νίκες. Στην αναμέτρηση που διήρκεσε 80 λεπτά, οι “πράσινοι” του Σάββα Αβετίδη αγωνίστηκαν με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση τους λόγω των πολλών απουσιών. Δύο τέρματα για τον Βασίλη Παπαδόπουλο (8′-35), με τον Σάββα Αθανασιάδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 55′.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΟ Μαρίνας  4-1 (Γραμματικός 2, Γιαμαλίδης, Παρηγορίδης / Προδρόμου πεν.)

Μία ακόμη φιλική νίκη για τον ΓΑΣ αλλά και μία πολύ καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον γειτονικό ΑΟ Μαρίνας, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική. Το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση είχε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με τον Γραμματικό να πετυχαίνει δύο τέρματα και να σημειώνει μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη βρίσκεται στη δεύτερη μόλις εβδομάδα προετοιμασίας και είναι απόλυτα φυσιολογικό τα πόδια να είναι “σφιγμένα” από τις προπονήσεις.

Ατρόμητος Διαβατού – Λευκάδια  2-3 ( Σπανός, Φαρμάκης / Παρσόπουλος Α. 2, Παπαδόπουλος)

Ματς ανώτερης κατηγορίας στο Διαβατό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους…τυχερούς που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού. Η νεανική ομάδα του Τόλη Τερζή είχε εξαιρετική απόδοση και έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, πήραν την “παρθενική” τους νίκη στα φιλικά, χάρη σε τέρματα των Αντώνη Παρσόπουλου (κοντά σε συμφωνία για ανανέωση) και Παπαδόπουλου.

Φίλιππος Μέσης – Ακαδημία Μακροχωρίου  3-4 ( Μυλωνάς 2, Μπαλτζής Β. / Κουλουριώτης 2, Τσακελίδης, Δήμου)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Μέσης, με την Ακαδημία να κατακτά τη “φιλική” νίκη με 4-3. Πολύ θετική η απόδοση για την ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, η οποία είχε εξαιρετικούς συνδυασμούς, από τους οποίους προήλθαν τα δύο γκολ στη χθεσινή αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος προβλημάτισε και πάλι στην άμυνα σε αντίθεση με την επιθετική λειτουργία που κατά διαστήματα ήταν αυτή που ζητά ο Γιάννης Γιάννου.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Δόξα Μαυροβουνίου Πέλλας  2-1 (Ισλαμίδης, Παπαδόπουλος Κ.)

10612939_1682573821967146_6624178990664006678_n

Ανατροπή για τον Άτλα στο χθεσινό φιλικό, με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη να ξεκινά την αναμέτρηση χρησιμοποιώντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα της Πέλλας προηγήθηκε στο σκορ και στην επανάληψη όταν και πέρασαν στον αγώνα οι πιο έμπειροι παίκτες, ήρθε η ανατροπή με τέρματα των Κώστα Ισλαμίδη και Κώστα Παπαδόπουλου.

φωτ. από κα. Χαρά Ματεντζόγλου, στη σελίδα της ομάδας στο facebook

Εθνικός Ράχης – ΑΕΠ Βέροιας  1-4

(σε λίγο περισσότερα…)

Θύελλα Σταυρού – Αλιάκμων Νησελίου  2-3 (Κούνιος, Κεϊσίδης / Κουκουφτόπουλος, Χουσεϊνογλου Φ.)

Ανοιχτό παιχνίδι στο γήπεδο του Σταυρού, με τον φιλοξενούμενο Αλιάκμων να παίρνει τη νίκη στο τέλος χάρη σε γκολ του Κώστα Κουκουφτόπουλου που επέστρεψε από τη Νίκη Αγκαθιάς και τον Φερίτ Χουσεϊνογλου. Αισθητά καλύτερη από τα τελευταία φιλικά η ομάδα του Κώστα Κοτταρίδη, θετικές εντυπώσεις και για το σύνολο του Κώστα Μουρτζίλα για τους οποίους σκόραραν οι Κούνιος και Κεϊσίδης.

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ηρακλής Άσπρου  1-0 (Πέτγαζλης)

Υψηλού επιπέδου φιλικό στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου, όπου αναμετρήθηκαν οι φετινοί…πρωταθλητές των μεταγραφών σε Ημαθία και Πέλλα. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Θοδωρή Πέτγαζλη στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν πολύ στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Τζεϊρανίδη, Τενεκετζή, Σεϊτανίδη και Σαμψωνίδη (ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε στο 5′) ενώ για τον Ηρακλή (ξεχώρισε ο Μάνθος Πλατάκης, που παρά τα 39 του χρόνια θα βοηθήσει πολύ) αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του αλλά και ο Ημαθιώτης Σάκης Ρίσσου, που μεταγράφηκε φέτος από τα Λευκάδια.

Θύελλα Στενημάχου – Ολυμπιακός Νάουσας  1-3 ( Αγγελίδης / Μπλιάτκας, Μάντσιος, Χαϊτίδης)

P8230043

Πιο έτοιμη η ομάδα του Ολυμπιακού, επικράτησε της Θύελλας στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Στενημάχου. Αρκετές οι αλλαγές και τα…πειράματα από τους δύο προπονητές Χρήστο Δελητζάκη και Γιώργο Δασκαλάκη.

φωτ. από το olympiakosnaousas.blogspot.gr

ΑΕ Σχοινά – Μακεδονικός Πλατάνου  2-4 ( Κιστογλίδης, Τουλιόπουλος / Καρδουλαμάς Α 3, Βασιλειάδης)

Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες, στο χθεσινό φιλικό του Δημοτικού Γηπέδου Σχοινά. Η τοπική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, με τους “πράσινους” να ανεβαίνουν στο δεύτερο και να επικρατούν με τρία τέρματα του Άγγελου Καρδουλαμά και ένα του προπονητή – παίκτη της ομάδας Γιάννη Βασιλειάδη. Για τους “κυανόλευκους” σκόραρα οι Κιστογλίδης και Τουλιόπουλος.

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας  1-0 (Καραμεταξάς)

“Άρωμα” Α1 Ερασιτεχνικής στο χθεσινό φιλικό, με τις δύο ομάδες να έχουν ωστόσο μέτρια απόδοση κυρίως λόγω της προετοιμασίας. Ο Αχιλλέας επικράτησε με τέρμα του Παναγιώτη Καραμεταξά ενώ είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.

Άρης Παλαιοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  0-3 (Νούσιος, Δαρδακούλης 2)

Μία ακόμη νίκη για τον Άρη στα φιλικά προετοιμασίας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα του Παλαιοχωρίου. Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου επικράτησε με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Δαρδακούλη και ένα του Γιάννη Νούσιου, ενώ ο Άρης Παλαιοχωρίου, ο οποίος πραγματοποίησε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, είχε – παρά την ήττα – καλή σε γενικές γραμμές απόδοση.

ΑΕ Καψόχωρας – Νίκη Αγκαθιάς  1-4 (Μαυρίδης Δ. / Ματσούκας 2., Χατζόπουλος Ξ., Γατόπουλος)

1613778_688572514567704_7199380852236624328_n

“Έθελξε” στην Καψόχωρα η ομάδα της Αγκαθιάς, που επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Κυπελλούχου Ημαθίας. Η ομάδα του Μπάμπη Καψάλη είχε πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα και παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής ξεκινά σε 1.5 μήνα περίπου, εντούτοις απέδειξε πως είναι κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη αγωνίστηκε με πολλές απουσίες αλλά και χωρίς τους τερματοφύλακες, ωστόσο είχε μέτρια εμφάνιση και σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απόλλων Λυκογιάννης – Νηρέας Βέροιας  5-1 (Δούκας Π. 3, Κουτσούκης, Αμανετίδης / Λαζός)

Εντυπωσιακός ο Απόλλων στο πρώτο του φιλικό κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Νίκου Ανάστου παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά και με τρία τέρματα του Παναγιώτη Δούκα και ένα των Κουτσούκη και Αμανετίδη, επικράτησαν των “κόκκινων” του Αντώνη Λυμούση, που είχαν μειώσει προσωρινά με τον Ηλία Λαζό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected