Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Σπύρος Σταματέλος : “Στην ομάδα που με ήθελε πολύ!”

Σπύρος ΣταματέλοςΣε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή προσθήκη προχώρησε πριν λίγο ο ΦΑΣ Νάουσα, αποκτώντας τον τερματοφύλακα του Μακροχωρίου στη Γ Εθνική, Σπύρο Σταματέλο. Ο 29χρονος πολύπειρο πορτιέρο (με επαγγελματική θητεία σε Μεσσηνιακό, Ναυπακτιακό και Τυλυκράτη) αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, δεδομένης (πέραν του εντυπωσιακού βιογραφικού) της προσωπικότητας αλλά και του χαρακτήρα του ίδιου.

Ο Μακροχωρίτης γκολκίπερ, που την περσινή χρονιά κατέγραψε 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με 2070 λεπτά συμμετοχής, μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News. Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της διοίκησης του ΦΑΣ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είμαι πρωτίστως χαρούμενος που επί μία τριετία υπηρέτησα την ομάδα από όπου κατάγομαι. Κατανοώ πλήρως την νέα πολιτική του συλλόγου για τη φετινή χρονιά και σέβομαι απολύτως το γεγονός πως δεν θα μπορούσα με τις υπάρχουσες συνθήες να αγωνίζομαι στην ομάδα του Μακροχωρίου. Είμαι επίσης πολύ περήφανος και ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της ιστορικής Νάουσας. Μία ομάδα που πλάι της βρίσκεται ο κόσμος της περιοχής, που την λατρεύει πραγματικά, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια συγκυρίες και χειρισμοί την έφεραν να αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν, κάτι που οφείλω να ομολογήσω πως με εξέπληξε… Οι στόχοι του συλλόγου αποτελούν τεράστιο κίνητρο για μένα και από αύριο ξεκινά η δουλειά για να φέρουμε τον ΦΑΣ Νάουσα εκεί που του αξίζει…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected