Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-3

imageδιαβάζουμε στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

Δυνατό τεστ προετοιμασίας ο σημερινός αγώνας για Αγροτικό Αστέρα και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές φάσεις στις δυο περιοχές.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους παικτες που είχαν στην αποστολή τους.

Ο αγώνας είχε δυνατές μονομαχίες και στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα σε αντεπίθεση του Αγροτικού Αστέρα στο 8′ ο Χάμπαλης σούταρε δυνατά αλλά  απέκρουσε  σωτηρία ο Θεοδώρου. Αυτό που δεν κατάφερε ο Χάμπαλης το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με δυο αντεπιθέσεις  στο 9′ με γκολ του Πατατούκα και στο 10′ με τον Νίκο Κίτσα.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών στην αντίπαλη περιοχή,  στο 13′ με δοκάρι του Κατσαπελίδη, στο 15′ με σουτ του Χάμπαλη μέσα στην περιοχή περνάει η μπάλα λίγο άουτ,  στο 40′ ο Σαμψωνίδης με κεφαλιά από κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 65´ σουτ ο Φεζουλάς απέκρουσε  σωτηρία ο Θεοδώρου και στο 66′ δυνατό σουτ του Σουλιώτη πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Όσο οι γηπεδούχοι δεν έβαζαν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα οι φιλοξενούμενοι πάλι σε αντεπίθεση κέρδισαν πέναλτι από καθαρό κόψιμο του Σαμψωνίδη μέσα στην περιοχή, με υπόδειξη του διαιτητή του αγώνα για ανατροπή του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Το εκτέλεσε ο Αλέκος Μπουκλάς και ο Χρήστος Λίκα έπεσε πολύ καλά στη δεξιά πλευρά και απέκρουσε το πέναλτι, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης πέτυχε το τρίτο γκολ της αναμέτρησης, που ήταν το τελικό σκορ.

Πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι από τις δυο ομάδες, με χρήσιμα συμπεράσματα από τους δυο προπονητές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους Βαλκάνο και Κωστούλη.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα X., Τσανασίδης, Λίκα Μ., Ρηγόπουλος, Καρολίδης, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Σαμψωνίδης, Χάμπαλης, Κατσαπελίδης, Φεζουλάς. Αγωνίστηκαν και οι Κοτσογιαννίδης, Ζέρβας, Τσιώμος, Σουλιώτης Γ., Παρασκευαϊδης, Καρανίκας, Νικολαίδης, Φειμ, Τσαουσίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ, Τόλιος, Μπουκλάς Α., Στεργιόπουλος Ι.,  Τζέπης Ι., Κίτσας Ν., Λαδάς Δ., Κούκλας Α., Πατατούκας, Κίτσας Αθ. Αγωνίστηκαν και οι Χαρισούδης Δ., Στεργιόπουλος Π., Κίτσας Δ., Μπουκλάς Αλ., Μαρτσέλος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected