Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Απέκτησε Παπαδημητρίου από Βατανιακό!

CIMG5898 Παπαδημητρίου Αθανάσιος

Σε μία ακόμη μεταγραφή εντός 24ωρου προχώρησε ο ΠΑΣ Λευκαδίων, στην προσπάθεια που κάνει για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Η εκπρόσωπος του νομού μας στη Γ Εθνική απέκτησε τον Σάκη (Αθανάσιο) Παπαδημητρίου, που αγωνίστηκε πέρσι στη Football League με την ομάδα του Βατανιακού. Πρόκειται για τον 22χρονο (28/3/1992) επιθετικό που συνεργάστηκε πριν από δύο χρόνια στην ΑΕ Αλεξάνδρειας με τον Τόλη Τερζή (Δ Εθνική) απ’ όπου βλέπετε και τη φωτογραφία του Imathia Sports News.

Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στις προπονήσεις του Μακροχωρίου, με τους “ασπρόμαυρους” να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του χωρίς ωστόσο να συμφωνήσει οριστικά. Με τη φανέλα του Βατανιακού πέρσι αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού ενώ τη σεζόν 2012-2013 με τη φανέλα της Αλεξάνδρειας έπαιξε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας, ενώ είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαριστή της Αλεξάνδρειας, Βασίλη Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected