Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Η αίτηση συμμετοχής στη Γ, τι γίνεται με τους παίκτες

aris_new_omada_610x400Ο Ερασιτέχνης Άρης στέλνει αύριο 26/8 στην ΕΠΟ την αίτηση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική μαζί με το σχετικό παράβολο που ήδη πληρώθηκε.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε οριστικά στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη σήμερα το βράδυ όπου υπερψηφίστηκε η δήλωση συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική και στο Κύπελλο της κατηγορίας.

Αύριο θα σταλούν στην ΕΠΟ τα πρωτότυπα της αίτησης, το αποδεικτικό της τράπεζας όπου έχει πληρωθεί το παράβολο υπογραμμένα από τον αντιπρόεδρο του ΑΣ Άρη, Όμηρο Φωτιάδη.

Επικυρώθηκε δε και η προσφυγή στο Ειρηνοδικείο για τον ορισμό νέας διοίκησης που θα αποτελείται από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη και Τηλέμαχο Κλεώπα, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Κωνσταντίνο Ελευθεριάδη, Βασίλη Φουρλίγκα και Γιάννη Κουζούνια υπέβαλλε εγγράφως την παραίτησή του.

Τι γίνεται με τους παίκτες

Αρκετοί παίκτες έχουν αναστατωθεί με τις τελευταίες εξελίξεις και αρκετοί εξ αυτών θα κουνήσουν μαντήλι. Κανείς δε μπορεί να τους εγγυηθεί συμβόλαια και μισθούς στην ερασιτεχνική κατηγορία, και παρότι τα πιο πολλά συμβόλαια είναι κοντά στα 15.000 ευρώ, οι αποχωρήσεις θα είναι μπόλικες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected