Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολυμπιακός – Πάει για νέο “μπαμ”! (vid)

bc48cb4dafc60647338aae625598ad92_LΣύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του Ζερεμί Τουλαλάν από τη Μονακό!

Μετά την παραχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού… πρωταγωνιστεί το θέμα της ανεύρεσης κεντρικού χαφ που θα αντικαταστήσει τον Έλληνα διεθνή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξετάσει μια σειρά από ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει αρκετά τις επαφές τους πέραν της περίπτωσης του Ντιόπ καθώς έχουν γίνει συζητήσεις με τη Λεβάντε για τον Αφρικανό χαφ. Όμως, οι Ντιόπ, Σαντόμ και Εσιέν δεν είναι οι μοναδικοί που απασχολούν την ομάδα του λιμανιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ», ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τη Μονακό για να αποκτήσει τον Ζερεμί Τουλαλάν. Ο 31χρονος διεθνής Γάλλος μέσος είναι σε ρήξη με τον νυν προπονητή των «μονεγάσκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, και φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από το πριγκιπάτο. Στον Ολυμπιακό έχουν αρκετά καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Μονακό, από τις μεταγραφές των Εντινγκά, Μεντζανί και Αμπιντάλ, έχοντας κάνει κρούση – σύμφωνα με την εφημερίδα – για τον πολύπειρο διεθνή Γάλλο άσο.

Όσο για την καριέρα του Ζερεμί Τουλαλάν, αυτή ξεκίνησε το 2001 από τη Ναντ στην οποία έμεινε ως το 2006 έχοντας 94 παρουσίες κι ένα γκολ. Το όνομά του έγινε ιδιαίτερα γνωστό όταν βρέθηκε στη Λιόν, στην οποία έμεινε για πέντε συνεχόμενα χρόνια έχοντας κομβικό ρόλο στην ομάδα. Από το 2006 ως το 2011, ο Τουλαλάν έκανε 154 συμμετοχές με τους «λιονέ», για να μεταγραφεί στη συνέχεια στη Μάλαγα. Εκεί έμεινε μια διετία, κάνοντας 44 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε 3 φορές μέχρι να μεταγραφεί στη Μονακό με την οποία πέρσι είχε 30 παρουσίες κι ένα τέρμα. Ο Τουλαλάν έχει παίξει 36 φορές με την Εθνική Γαλλίας, έχοντας παίξει στο Euro 2008 και το Μουντιάλ 2010.

Δείτε τον εν δράσει:

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected