Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Τουρνουά Διαβατού – Τροπαιούχος η ΑΕ Αλεξάνδρειας!

10656396_10152404096904195_974039920_nΈνα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ατρόμητος Διαβατού, στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων που συμμετείχαν. Νικητής στον μεγάλο τελικό η ιστορική ΑΕ Αλεξάνδρειας, που επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με την κατάκτηση της (έστω φιλικής) κούπας της διοργάνωσης που έλαβε χώρα την Τετάρτη 27/8.

Η “πράσινη” ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική με το μειονέκτημα των -12 βαθμών λόγω της περσινής τιμωρίας, επικράτησε της Ακαδημίας Βέροιας στον τελικό, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Παύλος Ζερδαλής, ο οποίος απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στο ρόστερ, μετά την σύντομη “περιπέτεια” του ως προπονητής της ΑΕ Καψόχωρας. Εξαιρετική παρουσία και το συγκρότημα του Τάσου Ανθυμιάδη, ο οποίος είχε στην αποστολή περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στη “βυσσινί” ομάδα.

Στον μικρό τελικό, Ατρόμητος Διαβατού και Νίκη Αγκαθιάς ήρθαν ισόπαλοι 2-2, χωρίς να προχωρούν στην εκτέλεση πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής, κατόπιν κοινής απόφασης των αντιπάλων.

Εντυπωσιακές οι αναμετρήσεις ωστόσο και στα ημιτελικά, με την Ακαδημία να επικρατεί 3-0 της Νίκης (δύο τέρματα ο Τάσος Γαβριηλίδης και ένα αυτογκόλ) ενώ ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον Ατρόμητο, με τους πρώτους να επικρατούν στα πέναλτι 4-2.

DSCN9953

Διαιτητές στο σημερινό τουρνουά ήταν οι Στέφανος Παρασίου (ημιτελικά) και Γιώργος Μελτζανίδης (στους δύο τελικούς).

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Νικολόπουλος, Μαγγανάρης, Παπαδόπουλος, Μόσχος, Αγγελόπουλος, Τσαλαμπάνας, Αποστολόπουλος, Κίτσας, Γεωργίου, Λίτσι Α.. Αγωνίστηκαν και οι Ταμπουράς, Οικονομόπουλος, Αμαραντίδης, Κοζιώνης, Λιακόπουλος, Λίτσι Σ., Καζάκος, Ζερδαλής.

Ακαδημία Βέροιας : Μουχτάρης, Χαρισιάδης, Τζιόκας, Σαχπατζίδης, Τουρατζίδης, Μιχαηλίδης, Τσαλακόπουλος, Νταμοτζίδης, Γαβριηλίδης Χ., Γαβριηλίδης Τ., Ντόγος. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Χ., Μπεκιαρίδης, Γκιουλέκας, Τηλκερίδης, Οβεζύκογλου, Ποζιάδης (υπό δοκιμή), Κάστρης, Γκίλινας, Κούβαρης Η., Τσαλουχίδης

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Φαρμάκης, Κλάψης, Ασλάνογλου, Τσιφλίδης, Τσακαλίδης, Καρατάσιος, Λιλιόπουλος, Τζιάλης, Μπάκανος, Σπανός. Αγωνίστηκαν και οι Μανιόπουλος, Πάτρας, Ορταντζόγλου, Συμεωνίδης, Αρβανιτίδης, Χασάν, Βοργιατζίδης.

Νίκη Αγκαθιάς : Χατζόπουλος, Μπιτζές, Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Τάτα, Γιοβανόπουλος, Σαμαράς, Γατόπουλος, Γιδαρόπουλος, Χατζόπουλος Ξ., Ματσούκας. Αγωνίστηκαν και οι Μπόσκος, Κουκουφτόπουλος, Ζησιόπουλος Θ., Ζησιόπουλος Γ., Σαμαράς Γ., Μαρικλέν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected