Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Ματς αποδείξεων σήμερα!

6f123d64013f37cdd80e936cd19c250d_LΟι ρεβάνς των play-off του Europa League διεξάγονται απόψε όπου θα γίνουν γνωστές οι 48 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο τέλος του έρχονται τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων σήμερα. Μετά από αυτά του Champions League, απόψε διεξάγονται και οι ρεβάνς για το Europa League, με τις ομάδες που θα προκριθούν να παίρνουν θέση στην κληρωτίδα για το μεσημέρι της Παρασκευής όπου θα αναδειχθούν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι του προγράμματος είναι αυτό ανάμεσα σε Λοκομοτίβ Μόσχας και Απόλλων Λεμεσού. Μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της Λεμεσού ψάχνει τη νίκη ή την ισοπαλία με αρκετά τέρματα για να φτάσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη φάση των ομίλων του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια, μετά την ισοπαλία με 2-2 που απέσπασε στη Μόσχα απέναντι στη Ντιναμό, αναζητά τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τέλος, η ΑΕ Λεμεσού, φιλοξενείται από την Τότεναμ, με το έργο της να μοιάζει… απίθανο. Αυτό γιατί πριν από μία εβδομάδα, γνώρισε την ήττα με 2-1 εντός έδρας και έτσι χρειάζεται καθαρή νίκη μακριά από το γήπεδό της.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των play-off

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected