Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Φίλιππος Μελίκης – Λευκάδια 2-1

DSCN0048Σε ένα ακόμη φιλικό στο οποίο βρέθηκε το Imathia Sports News σήμερα (27/8), με τους “ερυθρόλευκους” της Μελίκης να επικρατούν με 2-1 των Λευκαδίων. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε (Χρήστος Μπρέγκου με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Θανάσης Ανδρίτσος και Ρομάριο Λουμάνι) είχε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη πλευρά, ο Τόλης Τερζής χρησιμοποίησε τους λεγόμενους αναπληρωματικούς στο διάστημα αυτό (όσο μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει έτσι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας), οι οποίοι έδειξαν μεν κάποια καλά στοιχεία ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, όπως δήλωσε και στο Imathia Sports News μετά το τέλος του αγώνα, περίμενε περισσότερα. Άλλωστε, η ομάδα έχει μπροστά της την μεγάλη πρόκληση της Γ Εθνικής και θα πρέπει κάθε παίκτης του ρόστερ να είναι ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμος να βοηθήσει.

Οι γηπεδούχοι σήμερα παρουσίασαν ένα πολύ ενθαρρυντικό πρόσωπο και σίγουρα άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος κινδύνεψαν αρκετά από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μείωσαν το σκορ με τον Αντώνη Παρσόπουλο και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Παρά την απουσία του Έρβις Μπούφι στο χώρο του κέντρου, οι προσπάθειες ήταν φιλότιμες από τους ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που η επιθετική λειτουργία πλησίασε σε αυτό που επιθυμεί ο Αντώνης Δακόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Διονύσης Μοσχόπουλος και Θανάσης Νησελίτης.

*Στα πλαίσια της φιλικής αναμέτρησης, ο Φίλιππος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Νεστορόπουλου (17/5/1985, αμυντικός) από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected