Κύπελλο Ελλάδος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός Γαζώρου (1-1) Προβάδισμα για την ομάδα του Κουκόλη

GAZOR_NEOI_11ADA_011213

Πολλές υποσχέσεις άφησε στους 1200 περίπου φιλάθλους, που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας το ξεκίνημα του αγώνα. Μέχρι το 12ο λεπτό είχαμε δύο καλές ευκαιρίες από κάθε ομάδα και το εξαιρετικό γκολ του Κουλίδη. Η συνέχεια όμως από πλευράς ευκαιριών δεν ήταν ανάλογη καθώς οι δύο επόμενες καλές στιγμές και πάλι εναλλάξ, ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το αντίθετο θα λέγαμε. Το γρήγορο γκολ βοήθησε να δούμε ένα πρώτο ημίχρονο ανοιχτό, με ταχύτητα και δυνατές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή επειδή η Αναγέννηση μετά το γκολ τους έδωσε λίγο χώρο αλλά και οι κιτρινόμαυροι έβγαιναν μπροστά με ταχύτητα και καλές ομαδικές και ατομικές προσπάθειες. Η τελική πάσα που θα δημιουργούσε και την επικίνδυνη κατάσταση ήταν αυτό που έλειπε και από τις δύο ομάδες. Ενδεικτικό αυτού ότι περισσότερο απειλούσαν από μακριά και στημένες φάσεις παρά πατώντας περιοχή.

Ανάλογα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη δημιουργία ευκαιριών αλλά και την λογική κούραση να κάνει την εμφάνισή της, πολλαπλασιάζοντας τα λάθη. Ο κ. Θεοδοσιάδης «διαβάζοντας» τα κενά που άρχισαν να δημιουργούνται  βάζει νωρίς Μπουντούρη και Μπιτέλη και κλείνει ένα τέταρτο πριν τη λήξη του ματς τις αλλαγές με την είσοδο του Παναγιωτόπουλου. Ενισχύει δηλαδή τη μεσαία και επιθετική γραμμή ψάχνοντας μέσω «φρέσκων» ποδιών άλλο ένα γκολ τουλάχιστον.

Η Αναγέννηση στο διάστημα αυτό παρουσιάζεται πιο ποιοτική και κυρίως με μπαλιές Μπουντούρη και Νίκιτς δημιουργεί κάποιες «ψευτοευκαιρίες» χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική. Στον αντίποδα ο Εθνικός Γαζώρου έχει χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ναστέφσκι και ψάχνει την ισοφάριση προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κενά στην αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Και θα το καταφέρει στο 80 «κόβοντας» τα πόδια των παικτών της Αναγέννησης που είχαν πιστέψει στη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 87 τραυματίζεται ο Οικονόμου (οι αλλαγές έχουν γίνει) και ίσα-ίσα που πατάει. Υποχρεωτικά μετακομίζει στην επίθεση για να καλυφθεί η θέση του στα μετόπισθεν από τον Σάββα.

Το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Κυριαζίδη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες καθώς η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στην αναμέτρηση της Καρδίτσας υπήρχε και Ημαθιώτικη παρουσία στους ρέφερι, καθώς ο Στέφανος Παρασίου ήταν δεύτερος βοηθός και ο Δημήτρης Μαλούτας ορίστηκε ως τέταρτος.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης)Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης (65′ Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Μίχος, Τζέκος (74′ Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Βουτσιάς (58′ Μπουντούρης).

Εθνικός Γαζώρου (Μ. Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Δέντσας, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης, Κωφοκώτσιος (66′ Τσιλούλης), Πάλλας, Κωνσταντίδης (81′ Πολύζος), Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (72′ Μαρίνος), Νικολίτσας.

*karditsalive.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected