Κύπελλο Ελλάδος

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή (1-1) Το καθήκον στη ρεβάνς για την ομάδα του Πετράκου

7759089cdcb2e624ca02627beb9b9181_LΤο εκτός έδρας γκολ των Κρητικών τους δίνει μικρό προβάδισμα αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς για το εισιτήριο που οδηγεί στη 2η φάση του Κυπέλλου

Ισόπαλο έληξε το πρώτο επίσημα ματς του Ηρακλή Ψαχνών και της Επισκοπής για την πρώτη φάση του Κυπέλλου που διεξήχθη στην Εύβοια, με τους Κρητικούς να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Φλίγκο στο 22’ που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση του Γουναρίδη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Κούτση είχαν ξανά την υπεροχή χωρίς όμως να… απειλούν την εστία της Επισκοπής που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σουτ του Ράντοβιτς στο 63’ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (69′ Δηλαβέρης), Νάκας, Ράντι, Ποσίνκοβιτς, Φλίγκος.

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (64′ Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (88′ Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς (90+4′ Σπανός).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected