Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Περίπατο η Λίβερπουλ! (vid)

e0ea399f1c1fc7aca81672c9f6704b77_LΆθλια εμφάνιση από την Τότεναμ που ήταν αρκετά επίπεδα πιο κάτω από την Λίβερπουλ με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Καμία απολύτως αντίσταση δεν βρήκε η Λίβερπουλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» όπου έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 3-0 απέναντι στην Τότεναμ, δείχνοντας πως οι «πετεινοί» δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Το καλό τους ξεκίνημα, είχε… παραπλανήσει αρκετούς καθώς μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, έδειχνε πως βρίσκεται σε φόρμα. Απέναντι όμως, σε μία Λίβερπουλ που ήξερε τι θέλει να πάρει στον αγωνιστικό χώρο και πήρε με άνετο τρόπο το τρίποντο με 3-0.

Μόλις στο 8’ ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να γίνει το 2-0 από τον Τζέραρντ στο 49’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού από τον Αλμπέρτο Μορένο.

Τόττεναμ: Γιορίς, Ρόουζ (72’ Ντέιβις), Βερτόνγκεν, Ντάιερ, Καμπούλ, Καπουέ, Τσαντλί,  Λαμέλα, Έρικσεν (59’ Τάουνσεντ), Μπενταλέμπ (59’ Ντεμπελέ), Αντεμπαγιόρ.
λίβερπουλ : Μινολέ, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Μανκίγιο, Άλεν (61’ Τσαν), Χέντερσον, Στέρλινγκ (86’ Χοσέ Ενρίκε), Τζέραρντ, Στάριτζ, Μπαλοτέλι (61’ Μάρκοβιτς).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected