Κατηγορίες

Φιλικά Προετοιμασίας – Η ανάλυση των χθεσινών αγώνων (30/8)

DSCN0124Σημαντικά φιλικά διεξήχθησαν για ακόμη ένα Σάββατο στην Ημαθία και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει μία μίνι ανάλυση των αγώνων όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού  0-0 : Ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι και χωρίς τις μεγάλες φάσεις παιχνίδι παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Οι δύο αντίπαλοι που θα αναμετρηθούν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (!), δεν μπορούν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που δεν είχε πολλές συγκινήσεις.

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟΚ Κουλούρας  6-2 (Λιλιόπουλος Α. 2, Βενιόπουλος 2., Ντόβας Κ. Μελιόπουλος Σ. / Νικολόπουλος, Δαληγγάρος Ν. πεν) : Με έξι τέρματα “φιλοδώρησε” ο γηπεδούχος ΜΑΣ τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι μετέβηκαν στη Βεργίνα έχοντας στη διάθεση τους μόλις 13 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας Κωνσταντινόπουλος αγωνίστηκε στην επίθεση (!), με τον προπονητή Κώστα Κατσώνη να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει για όλο σχεδόν το παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές του. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι απέδειξαν για ένα ακόμη φιλικό, πως είναι από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο στην Α2 Ερασιτεχνική, ειδικά από τη στιγμή που ενισχύθηκαν σημαντικά από παίκτες που έχουν παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Δύο τέρματα πέτυχε ο Παναγιώτης Βενιόπουλος στο ντεμπούτο του.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης  1-2 (Παρηγορίδης / Βαλδήρ, Πέτγαζλης) δείτε εδώ το ρεπορτάζ

Άτλας Ζερβοχωρίου – Νηρέας Βέροιας  6-1 (Μπάμπος 2, Παπαδόπουλος, Ισλαμίδης, Τροχίδης, Ρόκκο / Αντωνίου) Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, με αντίπαλο τους “κόκκινους” που θα αγωνιστούν φέτος στην Α2 Ερασιτεχνική. Σκόραρε και πάλι ο Πέτρος Μπάμπος, ενώ το παρθενικό τους τέρμα πέτυχαν οι Τάσος Τροχίδης και Φλάβιος Ρόκκο.

Νησαϊκός – ΑΕ Σχοινά  0-1 (Τουλιόπουλος) Ένα πραγματικό ντέρμπι, που συγκρίνεται με αγώνα πρωταθλήματος διεξήχθη στο γήπεδο του Νησίου. Οι γηπεδούχοι, παρά τις αρκετές ευκαιρίες για γκολ ηττήθηκαν από την μαχητική ΑΕ Σχοινά, που πετυχαίνει δεύτερη εκτός έδρας φιλική νίκη μετά το Παλαιοχώρι κόντρα στον τοπικό Άρη.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής  2-8 (Νομικός 2 / Ντέλλας 3, Παραστατίδης 2, Γάτσος, Ντάτσης, αυτογκόλ) Χωρίς κριτική το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος Κεραυνό να πετυχαίνει οκτώ τέρματα κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος προηγήθηκε με τον Νομικό. Χατ-τρικ για τον Κώστα Ντέλλα, δύο τέρματα για τον Χάρη Παραστατίδη.

Δόξα Λιανοβεργίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  3-0 (Κυνηγόπουλος, Γελαδάρης 2) Συνεχίζει τις…υψηλές πτήσεις στα φιλικά η Δόξα, που επικράτησε και του Άρη με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές απουσίες, ωστόσο παρουσιάστηκαν μέτριοι ενόψει του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Δύο γκολ για τον Γελαδάρη της Δόξας, που προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην πρώην ομάδα του Σάκη Παγγούρα, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Νάουσας  3-2 (Γαλανός, Μάινος, Χαϊτίδης / Σαρμπίνος Α., Κεμαλίδης) Δεύτερη επικράτηση επί της Δόξας στα φετινά καλοκαιρινά φιλικά για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε (πιο δύσκολα αυτή τη φορά) με 3-2, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία των προπονητών τους, καθώς βρέθηκαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν από κοντά τα σεμινάρια της σχολής της Άρσεναλ, στα πλαίσια της συνεργασίας των “ερυθρολεύκων” με τις Ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακεδονικός Πλατάνου  5-1 (Χαλβατζής 2, Παπαδόπουλος, Ντάμτσιος, Καραούσογλου / Τσιτσιλαράς) Εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σίμου Καραούσογλου, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος. Η διάγνωση θα προκύψει αύριο και όλοι στο “πράσινο” στρατόπεδο ελπίζουν πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Στα αγωνιστική, ο Μέγας Αλέξανδρος είχε την καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση και πέτυχε πέντε τέρματα κόντρα στον Μακεδονικό, που προβλημάτισε με την απόδοση του.

Ατρόμητος Διαβατού – Βέροια Κ17  3-3 (Σπανός, Πάτρας, Βοργιατζίδης πεν / Σαμαράς, Σιδηρόπουλος, Κουτρούμαλος) δείτε εδώ το ρεπορτάζ

ΑΕΠ Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  1-1 ( Παπαδόπουλος πεν. / Οικονόμου Α. πεν) Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του γηπέδου της Ραχιάς, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις αλλά και τις…εκτελέσεις πέναλτι, καθώς με αυτόν τον τρόπο προήλθαν τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν σημάδια σημαντικής βελτίωσης, δείγμα της δουλειάς που γίνεται με επικεφαλής τον Κώστα Μουρτζίλα. Θετική η εικόνα σε γενικές γραμμές για τον Αγροτικό Αστέρα, που κατά διαστήματα φανέρωσε πολλά από τα στοιχεία που ζητά ο Σάββας Αβετίδης.

Αχιλλέας Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα  1-5 (Κακούδης / Αδαμίδης, Καφές 3, Περηφανόπουλος) Εντυπωσιακή για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, που πέτυχε “πενταρέ” στο Γιαννακοχώρι κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας. Χατ-τρικ και πάλι για τον Δημήτρη Καφέ, που φαίνεται πως…κουμπώνει από την πρώτη στιγμή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ενώ άνοιξε…λογαριασμό και ο Γιώργος Αδαμίδης, που αποκτήθηκε από τα Λευκάδια. Εντυπωσιακή η νέα κερκίδα που χτίστηκε στο σημείο της παλιάς στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, πολλά μπράβο στους ιθύνοντες για την πρωτοβουλία.

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Χαρίεσσας  1-4 (Τεγούσης / Τοπαλίδης, Σταυρίδης, Σπαθόπουλος, Θεοδωρόπουλος) Εξαιρετική εμφάνιση για το σύνολο του Δημήτρη Χαλκιά στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Επικράτησε με 4-1 του μετριότατου Φίλιππου, με τους Τοπαλίδη και Σταυρίδη να βοηθούν σημαντικά στην αναμέτρηση και να χρίζονται μάλιστα σκόρερς.

Άρης Παλαιοχωρίου – Θύελλα Σταυρού  2-1 (Βλάχος 2 / Θώμος) Με νικητή τον τοπικό Άρη ολοκληρώθηκε το χθεσινό φιλικό του Παλαιοχωρίου. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου επικράτησε με 2-1 της Θύελλας, σε μία αναμέτρηση που οι δύο προπονητές έβγαλαν πολλά συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους. Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον κυπελλούχο Ημαθίας με τα χρώματα της ΑΕ Καψόχωρας, Δημήτρη Βλάχου που φέτος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της “κιτρινόμαυρης” ομάδας.

Λευκάδια – Ακαδημία Βέροιας  3-0 (Μουρατίδης, Νεστορόπουλος, Πέτκος) δείτε το ρεπορτάζ εδώ

Μακροχώρι – Πανσερραϊκός  0-3 (Μπονέρης 2, Γαϊδαρτζής) δείτε το ρεπορτάζ εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected