Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Ο Σάντρο…ξεκλείδωσε τη Βιγιαρεάλ! (vid)

a1010ecbd9283795868b569ae1a0ab9f_LΜεγάλη νίκη για την Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ» όπου επικράτησε 1-0 της Βιγιαρεάλ με γκολ του Σάντρο στα τελευταία λεπτά.

Τη δεύτερή της νίκη στα ισάριθμα πρώτα της παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα πήρε η Μπαρτσελόνα η οποία φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ και ήθελε τη νίκη που θα αποδείκνυε ότι φέτος μπορεί να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο που θα φτάσει στον τίτλο.

Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και είχαν αρκετές ευκαιρίες, καθώς θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Ωστόσο, οι προσπάθειες του Μέσι και των συμπαικτών του, σταμάτησαν είτε στο δοκάρι είτε στον εκπληκτικό Ασέχνο.

Στο 81’ δοκάρι είχε και η Βιγιαρεάλ, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Μέσι έκανε εξαιρετική ενέργεια δίνοντας έτοιμο τέρμα στον Σάντρο που στο ντεμπούτο του φέτος, άνοιξε το σκορ για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Βιγιαρεάλ : Ασένχο, Μάριο, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίζ, Κόστα (59’ Παουλίστα), Πίνα, Μπρούνο, Τριγκέρος, Κάνι (69’ Εσπινόσα), Τζιοβάνι, Σερίσεφ (64’ Βιέτο).
Μπαρτσελόνα : Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ραφίνια (74΄Τσάβι), Πέδρο (70’ Σάντρο), Μέσι, Μουνίρ (59’ Νεϊμάρ).

https://www.youtube.com/watch?v=8v9eC5eAGhk

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected