Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΣ Γιάννινα – “Έκλεισε” το ρόστερ με Φόνσι

ec46e790a97e377467bebfb59889b757_LΤη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορά για έναν χρόνο ο Ντάβιντ Λόπεζ Ναδάλες, καθώς επισημοποιήθηκε η απόκτησή του.

Ο Ισπανός χαφ δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ και ικανοποίησε τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος άναψε το «πράσινο» φως για να ενταχθεί στο ρόστερ. Και το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και επίσημα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ναβάλες δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Ελπίζω να κάνω καλή χρονιά και να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντάβιντ Λόπεζ Ναδάλες.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε κλινικές εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας κο Χουλιάρα και στην συνέχεια παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Π.Α.Ε., κου Αλέκου Πότση, υπόγραψε το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια εως 30-6-2015.

O DAVID LÓPEZ NADALES έχει ύψος 1,78, βάρος: 73kgr και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Προηγούμενες ομάδες: Ζαραγόσα, Ίμπιζα, Ανδόρα, Τερουάλ, Σαχεάτα (Ρουμανίας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected