Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Οριστική απόφαση Ειρηνοδικείου για Γ’!

7917516c1505ff999fed3c2cec705f75_LΣτην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άρης, έπειτα από την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία ανακλήθηκε η απόφαση για διοίκηση Λάμπρου Σκόρδα.

Τέλος… πήρε η αγωνία των φιλάθλων των «κίτρινων» για την επόμενη… μέρα στην ομάδα, μια και το πρωί της Τετάρτης (3/9), λίγα λεπτά μετά τις 9:30 έγινε γνωστή η απόφαση του Ειρηνοδικείου, έπειτα από την αίτηση ανάκλησης που είχαν καταθέσει η Κοινωνία Μελών Άρη και ο Ερασιτέχνης.

Ο Ειρηνοδίκης Αθανάσιος Σπυρόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία, αναιρείται η απόφαση σχηματισμού διοίκησης στους Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανου Τσιόνκη και δίνει… ψήφο εμπιστοσύνη στους δύο φορείς και διορίζει προσωρινή διοίκηση στην ομάδα τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ουσιαστικά, με την απόφαση αυτή, το Ειρηνοδικείο έδωσε το… πράσινο φως προκειμένου ο Άρης να πέσει στην Γ’ Εθνική, προκειμένου να αρχίσει ο… δρόμος της εκκαθάρισης του συλλόγου και πλέον, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, η κλήρωση του οποίοι θα διεξαχθεί την Παρασκευή (5/9).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected