Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Για την πρωτιά η Ελλάδα, κρατάει η Σερβία

carrusel2_mundobasket_600Με το ποδοσφαιρικό κουπόνι να περιλαμβάνει στην πλειοψηφία του φιλικά ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Euro 2016 και αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, σήμερα το βάρος θα πέσει στοιχηματικά στο Mundobasket 2014. Εκεί η ελληνική ομάδα έχει αρχίσει ιδανικά μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα κόντρα στην Κροατία (21:00 OTE TV Sport 3 HD και ΑΝΤ1) έχει στόχο την πρωτιά του ομίλου.

Αρχίζουν προσεκτικά Ελλάδα & Κροατία

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον αγώνα Ελλάδα – Κροατία με τον Under 75 πόντοι στο α’ ημίχρονο σε απόδοση 1.90. Προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και Ελλάδα με Κροατία αναμετρώνται πιθανότατα για την πρωτιά του ομίλου. ΗΕθνική Ελλάδος μετά από αυτόν τον αγώνα έχει το ματς με την Αργεντινή ενώ η Κροατία κλείνει τον όμιλο με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο. Η πρωτιά είναι πάρα πολύ σημαντική επειδή αποφεύγεται η Ισπανία μέχρι τον ημιτελικό. Επομένως είναι κρίσιμο και για τους δύο ο αγώνας και θα έχει νευρικές προσπάθειες. Αποκλείεται η Ελλάδα να επιτρέψει στην Κροατία να δώσει δαιμονισμένο ρυθμό στον αγώνα με πολλά σουτ. Προς Under 151 ο αγώνας αλλά υπάρχει ο κίνδυνος μεγάλου τετάρτου δεκαλέπτου αν και οι δύο βρίσκονται κοντά στη νίκη. Πιο ασφαλές το Under 75 του ημιχρόνου το οποίο έχει επαληθεύσει και τις τρεις φορές η Ελλάδα (με πολύ μεγάλα δεύτερα ημίχρονα) ενώ η Κροατία το επαλήθευσε σε δύο αγώνες. Επιλογή λοιπόν το Under 75 στο ημίχρονο.

Σημείο της ημέρας η Σερβία

Από τον αγώνα Σερβία – Βραζιλία έρχεται το σημείο της ημέρας και είναι το +4.5 σε απόδοση 1.93. Μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ 2-1 αλλά οι Σέρβοι ακόμα δεν αγωνίστηκαν με την Ισπανία. Ο σημερινός αγώνας θα κρίνει την κατάταξη στις θέσεις 2-3-4. Στα δύο ντέρμπι που έχουν γίνει έως τώρα στον όμιλο Α η Βραζιλία νίκησε 65-63 την Γαλλία ενώ η Εθνική Σερβίας ηττήθηκε 73-74 από την Γαλλία δηλαδή πολύ μικρές διαφορές. Στο ίδιο μοτίβο αναμένεται και ο σημερινός αγώνας. Θεωρητικά θα είναι δύσκολο για κάποιον να ξεφύγει από την αρχή. Πάνω κάτω οι ομάδες είναι παρόμοιες με την Βραζιλία να έχει ισχυρότερη άμυνα ενώ η Σερβία ισχυρότερη επίθεση. Το ζεύγος πρέπει να προσεχθεί βαθμολογικά. Οι τρεις ομάδες που θα περάσουν από τον όμιλο θέλουν να αποφύγουν την τρίτη θέση γιατί αυτή οδηγεί σε προημιτελικό με Ισπανία ενώ οι θέσεις 2-4 οδηγούν σε πιθανό ημιτελικό με την Ισπανία. Σήμερα αν η Σερβία νικήσει από τέσσερις πόντους και πάνω βγαίνουν δεύτεροι και η Βραζιλία Τρίτη. Αν η Βραζιλία νικήσει με οποιαδήποτε διαφορά βγαίνει δεύτερη και η Σερβία τέταρτη. Φυσικά πρέπει να σκεφτούν και την διασταύρωση με τον όμιλο Β που δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο. Το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσια και ίσως στο τέλος τα σκεφτούν όλα αυτά. Το +4.5 της Σερβίας φαίνεται μεγάλο για ένα τέτοιο ντέρμπι. Επιλογή λοιπόν η Σερβία +4.5.

Εύκολα και πάλι η Ισπανία

Οι οικοδεσπότες Ισπανοί παίζουν κόντρα στη Γαλλία και εμείς επιλέγουμε το -15.5 σε απόδοση 1.85. Οι Ισπανοί φίλαθλοι στην Γρανάδα ετοιμάζονται για άλλη μία παράσταση της εθνικής Ισπανίας απέναντι στην Γαλλία αυτή την φορά. Η Εθνική Ισπανίας αν και δείχνει την κλασσική της αλαζονεία μέσα στον αγώνα παίζει πολύ σοβαρά και θέλει να νικήσει πειστικά τον κάθε αντίπαλο με όπλο την άμυνά της. Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και παίζει σαν να είναι στις αρχές της καριέρας του στην εθνική. Η Γαλλία θα προσπαθήσει για το καλύτερο αλλά αυτή η ομάδα χωρίς τον Πάρκερ δεν μπορεί να αντισταθεί στην Ισπανία. Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Γαλλία νίκησε την Ισπανία στον ημιτελικό του ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και ουσιαστικά έκοψε τον τίτλο από την ομάδα του Ορένγκα. Πιθανώς θα θέλουν εκδίκηση. Φέτος δεν υπάρχει ο Πάρκερ που σκόραρε 30 πόντους σε εκείνο τον ημιτελικό. Η Ισπανία θα νικήσει και πολύ εύκολα. Αν και μεγάλο το χάντικαπ των 15.5 πόντων παίζεται. Τα προβλήματα που έχει η Γαλλία στην επίθεση θα γιγαντωθούν απόψε και η Ισπανία πάει για διαφορά ίσως και άνω των 20 πόντων. Επιλογή λοιπόν η Ισπανία -15.5.

Καλύτερες οι Φιλιππίνες, παίρνουν τη νίκη

Για τον όμιλο της Εθνικής οι Φιλιππίνες αντιμετωπίζουν το Πουέρτο Ρίκο και εμείς κρατάμε την «καθαρή» νίκη των «Gilas» σε απόδοση 2.00. Αν και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας του ομίλου Β με ρεκόρ 0-3 έχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης. Από τους δύο περισσότερες ελπίδες πρόκρισης έχουν οι Φιλιππίνες. Τα σενάρια είναι τα εξής. Οι Φιλιππίνες θέλουν νίκη σήμερα και νίκη αύριο επί της Σενεγάλης και ήττα συγχρόνως σήμερα της Σενεγάλης από την Αργεντινή. Το Πουέρτο Ρίκο θέλει νίκη σήμερα, νίκη αύριο επί της Κροατίας, νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας και τουλάχιστον μία νίκη της Αργεντινής. Πολύπλοκο το σενάριο πρόκρισης του Πουέρτο Ρίκο. Από τους δύο οι Φιλιππίνες αξίζουν περισσότερο να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση. Ο Αρόγιο πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε σήμερα αφού έχασε και την χθεσινή προπόνηση. Ποντάρουμε στο πάθος των Φιλιππινέζων που θα τα δώσουν όλα. Επιλέγουμε τη νίκη των Φιλιππινών σε τιμές ελαφρώς outsider (2.00).

Over 2.5 στο Δανία – Τουρκία, με κάλυψη η Αρμενία

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο όπου από τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει των Προκριματικών του Euro 2016 που θα γίνει στη Γαλλία, επιλέγουμε το Over 2.5 στον αγώνα Δανία – Τουρκία σε απόδοση 2.30 και το «Διπλό» Draw No Bet της Αρμενίας με αντίπαλο τη Λετονία που πληρώνει 1.86. Εξαιρετικά απίθανη θεωρείται η πρόκριση της Αρμενίας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 καθώς κληρώθηκε στον 9ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Αλβανία, Δανία, Πορτογαλία και Σερβία. Όπως και να έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μπερνάντ Χαλάντες, αναμένεται να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές του, βλέποντας το βαθμό ετοιμότητάς τους στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λετονία στη Ρίγα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αρζουμαγιάν ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που ενδέχεται να τον θέσει νοκ άουτ κι από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της Αρμενίας κόντρα στην Δανία (07/09). Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε κάλεσμα στον Βραζιλιάνο Άλεξ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίκα Γερεβάν, να αγωνιστεί με την ομάδα της Αρμενίας στα προκριματικά της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected