Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Super League 1

Ολυμπιακός – Ο Αντώνης Ιτσκάρας και οι άλλοι 72!

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_olympiakos-acadimiaΤα Αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού ενισχύθηκαν και φέτος σημαντικά.Δείτε όλες τις κινήσεις που έγιναν, ποιοι παίκτες πήγαν και από που.

Σημαντική ενίσχυση των Αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής του Ολυμπιακού έγινε το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι υπεύθυνοι της ερυθρόλευκης Ακαδημίας έκλεισαν πάνω από 70 νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα.

Κ20

Για το τμήμα Κ20 αποκτήθηκαν οι γεννηθέντες το 1996Καραχάλιος Ζήσης, αμυντικός μέσος από Αναγέννηση Καρδίτσας και Τσιμίκας Κωνσταντίνος, αριστερός μέσος και αμυντικός από τον Πανσερραϊκό.

Επίσης για την ομάδα Κ20, που θα συμμετάσχει και φέτος στο YouthLeague της UEFA, αποκτήθηκαν οι γεννηθέντες το 1997,  Σαλταμάρας Ευστράτιος Νικόλαος, κεντρικός αμυντικός από τον Οδυσσέα Ελύτη και παίκτης της Μικτής Λέσβου και Μεγαρίτης Κωνσταντίνος, αμυντικός μέσος από την Α.Ε. Κηφισιάς.

Κ17

Στην ομάδα Κ17  εντάχθηκαν οι γεννηθέντες το 1998Τζουμάκης Δημήτριος, διεθνής αριστερός μέσος από την ΑΕΛ,  Δερμιτζάκης Ανδρέας, διεθνής αμυντικός μέσος από τον Πύρασο και παίκτης της Μικτής Θεσσαλίας, Κουγιός Σταύρος μέσος από τον Ακουσίλαο και παίκτης της Μικτής Δωδεκανήσων, Κεφαλιανός Μανώλης, αριστερός αμυντικός από τον Ανταγόρα και παίκτης της Μικτής Δωδεκανήσων, Βάρκας Ιωάννης διεθνής δεξιός μέσος από τον Ολυμπιακό Πρωτεύς και παίκτης της Μικτής Ευβοίας, Θυμιανός Αλέξανδρος, αμυντικός μέσος από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης και παίκτης της Μικτής Αθηνών, Φουάσης Αντώνης, αμυντικός μέσος από τον Αίαντα Σύρου και παίκτης της Μικτής Κυκλάδων, Βερβέρης Απόστολος, δεξιός αμυντικός από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Λέσβο και μέλος της Μικτής Λέσβου και Τσίρμπας Αθανάσιος, μέσος προερχόμενος από Αγγλία.

Κ16

Το τμήμα Κ16 ενισχύθηκε από τους γεννηθέντες το 1999Τσιμπούκα Θωμά, διεθνή κεντρικό αμυντικό από τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα και παίκτη της Μικτής Πιερίας, Γιανναράκη Αθανάσιο, διεθνή κεντρικό αμυντικό από τον Παναθρακικό, Ορφανίδη Ιερόθεο-Γεώργιο, διεθνήαριστερό αμυντικό από τον Α.Σ. Άρης, Νίκα Δημήτριο, τερματοφύλακα από το Αρκτούρι Ζωγράφου, Καράδαϊ Χρήστο τερματοφύλακα από τον ΑΣ Κεραυνός Μοναστηρακίου στη Δράμα, Βαλοτάσιο Ιωάννη, αριστερό μέσο από τα Σούρμενα και Παπαχρόνη Θόδωρο, κεντρικό αμυντικό από Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Άλιμο.

Κ15

Με εννέα νέους ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες το 2000 στελεχώθηκε το τμήμα Κ15, το οποίο και θα συμμετάσχει στο εθνικό πρωτάθλημα Κ15 της SuperLeague.

Πιο συγκεκριμένα, οι Οικονομίκος Αστέριος, μέσος από την Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης και παίκτης της Μικτής Πιερίας, Ιτσκάρας Αντώνηςαριστερός αμυντικός από το ΦΑΣ Νάουσα και παίκτης της Μικτής Ημαθίας, Γαλούπης Ιωάννης, αμυντικός μέσος από της Αναγέννηση Γιαννιτσών και παίκτης της Μικτής Πέλλας, Σουρανής Νικόλαος, δεξιός μέσος και παίκτης της Μικτής Αχαΐας, Χατζηπαπάς Νικόλαος, δεξιός αμυντικός από τον ΑΣΑΠ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 και παίκτης της Μικτής Μακεδονίας, Τσιριγώτης Θόδωρος, επιθετικός από τον Ζακυνθιακό και παίκτης της Μικτής Ζακύνθου, Φιτόπουλος Δημήτρης, μέσος από τις Ελπίδες Αγρινίου και παίκτης της Μικτής Αιτολωακαρνανίας, Νεοφυτίδης Γεώργιος, μέσος, (ελεύθερος) και Παπαγγελής Βαγγέλης, κεντρικός αμυντικός από τον Άγιαξ Ρέντη.

Κ14

Στο αγωνιστικό τμήμα Κ14 θα αγωνίζονται από του χρόνου οι νέοι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001Μιχαλακέλης Στράτος, μέσος και Μποσκουίδης Τάσος, κεντρικός αμυντικός από τη Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, Λαζάρου Νίκος, κεντρικός αμυντικός από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Σεπόλια, Σφύρλας Νίκος, τερματοφύλακας από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ταύρο, Βεζύρης Άγγελος, τερματοφύλακας από τον Πανθησειακό, Τασιάς Γεώργιος, αμυντικός μέσος από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης και Χρυσικός Μαρίνος,αμυντικός μέσος από την Κορωνίδα Γαλατσίου.

Κ13

Για το τμήμα Κ13 (2002 γεννηθέντες), τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές εντάσσονται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι Ηλιάδης Κωνσταντίνος, τερματοφύλακας από την Ελλάς Ποντίων, Αλεξανδράκης Ιωάννης, από την Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Χαλάνδρι, Παπαγεωργίου Στέλιος, μέσος από τον Πήγασο Κορίνθου και Γούλας Θωμάς, αμυντικός μέσος από τον ΑΠΣ Λέων.

Κ12

Στο τμήμα Κ12 (2003 γεννηθέντες) εντάσσονται τρεις ποδοσφαιριστές από την Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη και πιο συγκεκριμένα οι Ζυγομαλάς Λεωνίδας, μέσος,Αμανατίδης Παναγιώτης, δεξιός αμυντικός και Γιγίνης Κοσμάς, κεντρικός αμυντικός και οι Γιανναράκος Κώστας, κεντρικός αμυντικός από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Άλιμο, Ψύχας Ανδρέας, δεξιός μέσος και Γραμματικάκης Νικόλας, τερματοφύλακας από τον Ηνίοχο, Βαφειάδης Ηλίας, μέσος από τη Νίκη Αλίμου, Κουτσουπιάς Μιχάλης, μέσος από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, Παπακωνσταντίνου Νεκτάριος, αμυντικός μέσος από τον ΑΠΣ Λέων, Μπέσης Βασίλης, μέσος από το Γ.Σ. Πανιώνιος και Νικολακόπουλος Γεώργιος τερματοφύλακας (ελεύθερος).

Κ11

Τέλος το τμήμα Κ11 (2004 γεννηθέντες) θα αποτελείται από τους Γιαλεδάκη Μιχάλη, Γιαννόπουλο Νίκο, Κορφιάτη Νίκο, Κούτση Άγγελο και Σκαρτσιάρη Νίκο από την Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, Γαλάνη Κώστα, Οικονόμου Κωνσταντίνο, Ποιμενίδη Γεώργιο, Σαριασλάνογλου Ιωάννη και Τσομπάνη Αλέξανδρο από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Άλιμο, Πατσατζόγλου Χρήστο από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Σεπόλια, Κολινάι Αρμάντο από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ταύρο, Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο από την Άμιλλα Περιστερίου, Αναστόπουλο Χαράλαμπο από τον ΑΠΣ Λέων, Καρτσωνάκη Δημήτρη από το ΓΣ Αργυρούπολης, Κατσαούνο Σπύρο από τον Αθηναϊκό, Μπόλη Νίκο από τον ΑΟ Πειραιά, Ρούσο Μιχάλη και Τσαντήλα Παναγιώτη από το SoccerlandΕλευσίνας, Σταυρόπουλο Χρήστο από τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, Χατζηκυριάκο Σπύρο από τον Φωστήρα, Φλώκος Αντώνης από την Αμύνα Ανθούσας και Κοντοέ Γεώργιο από τον Κένταυρο Βριλλησίων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected