Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης – Δείτε τι είπε για τον Νίκο Γκάλη

fd1bd7716c3057942d84f78265b312eb_LΗ ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά του Άρη, «Nick Galis Cup».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Hall», με τη συμμετοχή ακόμα του Παναθηναϊκού, της τουρκικής Μπάνβιτ και φυσικά των Θεσσαλονικιών. Ο Ημαθιώτης προπονητής των Ρώσων Δημήτρης Ιτούδης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, μίλησε για την τεράστια προσφορά του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και τις ευθύνες που έχει επωμιστεί με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Nick Galis Cup»: «Όταν δεχθήκαμε πρόταση από τον Άρη, και ως ΤΣΣΚΑ και εγώ ως κόουτς, δεχθήκαμε άμεσα. Είναι τιμή και για την ομάδα και για εμένα να συμμετάσχουμε στο «Nick Galis Cup». Όλοι γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει ο Νίκος Γκάλης στον αθλητισμό και το μπάσκετ και ως ΤΣΣΚΑ θέλαμε να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά. Ένα τουρνουά με ομάδες υψηλού επιπέδου. Ο Νίκος Γκάλης ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν την επανάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και του χρωστάμε πολλά».

Για τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στο «Nick Galis Cup»: «Το τουρνουά το οποίο φέρει το όνομα του Νίκου Γκάλη είναι από μόνο του μεγάλη τιμή και για τον ίδιο και για την ομάδα, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τη σημασία του. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα αγκαλιάσει αυτά τα ματς και θα δώσει μαζικά το «παρών».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πώς θα παραταχθεί στο «Nick Galis Cup»: «Θα λείπουν κάποιοι βασικοί παίκτες μας όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντε Κολό, ενώ θα δούμε και την κατάσταση του Κριάπα. Αυτά τα ματς γίνονται για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς, που ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου».

Για τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Αποτελεί τιμή η συνεργασία μου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γνωρίζουμε τις ευθύνες που υπάρχουν και αντιλαμβανόμαστε τις υποχρεώσεις μας. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη για να αντεπεξέλθουμε με συνέπεια σε αυτές».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected