Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελπίδων – Βαριά ήττα από Σουηδία. Βασικός ο Διούδης

1c56c7bb9f0ca6233057b9b3d9fd0d7c_LΔύσκολο γίνεται το έργο της πρόκρισης της Εθνικής Ελπίδων στην επόμενη φάση του Euro 2015 μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Σουηδία.

Για ένα ημίχρονο άντεξε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2015. Αυτό γιατί οι Σκανδιναβοί ξέσπασαν στο δεύτερο μέρος και έφτασαν σε τρία γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0.

Έτσι, η Ελλάδα υποχώρησε από τη δεύτερη θέση του ομίλου και αναζητά ένα θαύμα στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο Γκουιντέτι στο 52’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να γίνει το 2-0 από τον Θέλιν στο 73’. Ο τελευταίος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

Σουηδία : Κάλγκρεν, Κραφτ, Χόλμεν, Χελάντερ, Αουγκούστινσον, Λεβίτσκι, Γκούσταφσον (87’ Σεβανκάμπο), Χίλεμαρκ, Όλσον, Καλίλι (67’ Θέλιν), Γκουιντέτι (78’ Τίμπλινγκ).
Ελλάδα : Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός (81’ Μπούζας), Κολοβός (71’ Μπακασέτας), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μαυρίας (77’ Λυκογιάννης), Καρέλης, Βέλλιος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected