Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας 0-2

DSCN0405Το πιο ενδιαφέρον ίσως από τα 9 παιχνίδια της σημερινής πρώτης μέρας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ημαθίας, παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Ράχης. ΑΕΠ Βέροιας και Ακαδημία κοντραρίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και ενώ πέρσι οι δύο σύλλογοι συνεργάστηκαν σε όλα τα επίπεδα (διοικητικά και αγωνιστικά) στην Α2 Ερασιτεχνική. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη ήταν πιο αποτελεσματική στο σημερινό παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ένα από τα παραλειπόμενα της συνάντησης, που διεξήχθη παρουσία 80 περίπου θεατών, ήταν η έντονη γυναικεία παρουσία από πλευράς διοίκησης των γηπεδούχων, καθώς στην παραλαβή των εισιτηρίων δέσποζε η παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου και Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της ΑΕΠ, Χριστίνας Γαϊτάνου αλλά και της Κατερίνας Γαϊτάνου, που επωμίστηκε την προετοιμασία του ιματισμού και της γενικότερης οργάνωσης πριν τον αγώνα. Παρόν βεβαίως και ο πρόεδρος της ΑΕΠ κ. Φώτης Γκαϊτατζής, στην επίσημη πρεμιέρα και του ίδιου στον προεδρικό θώκο.

Το ματς

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, που αρχικά προειδοποίησαν με την πολύ καλή ευκαιρία του Αντώνη Ντόγου (10′) και την εντυπωσιακή απόκρουση του Ευαγγελόπουλου στην αριστερή γωνία για να έρθει στο 17′ ο Γκίλινας να ανοίξει το σκορ, μετά την κάθετη πάσα του αρχηγού σήμερα της Ακαδημίας και το ψύχραιμο πλασέ στη δεξιά γωνία.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, το παιχνίδι έγινε υπέρμετρα σκληρό, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Λαζάρου να βγάζει τρεις φορές την κίτρινη κάρτα και μία την κόκκινη (43′) αποβάλλοντας τον Στέφανο Φωτιάδη (δεύτερη κίτρινη). Λίγο πριν ο Δημήτρης Τζιβάρας είχε ένα καλό σουτ από πλάγια, απαντώντας στην ευκαιρία του Γκίλινα πιο πριν που από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ευαγγελόπουλο.

DSCN0453

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε κατά μεγάλο ποσοστό η ίδια, με την ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα να προσπαθεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των “βυσσινί”, έχοντας βεβαίως και το αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και παίζοντας στην κόντρα, βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα και σε μία από αυτές “κλείδωσαν” την πρόκριση χάρη σε γκολ του Τάκη Συμπεθέρη (επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους με γκολ), λίγα λεπτά μετά την είσοδο του ως αλλαγή (81′).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Ευαγγελόπουλος, Τζιβάρας, Κουτσημπασόπουλος, Φωτιάδης Γ., Χριστοδουλόπουλος (46′ Σιδηρόπουλος), Ρηγόπουλος, Κωτούλας (73′ Γαλάνης), Φωτιάδης Σ., Τσέος, Λάμπρου (46′ Πετράκης), Παπαδόπουλος.

Ακαδημία Βέροιας : Οβεζύκογλου, Τουρατζίδης, Σαχπατζίδης, Ντόγος, Νταμοτσίεβ, Χαρισιάδης, Γκίλινας (80′ Μπέσιος), Τσαλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης Χ. (71′ Συμπεθέρης), Τσαλουχίδης (46′ Γαβριηλίδης Τ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected