Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Για ένα ημίχρονο το Μεξικό, Under οι Γάλλοι

carrusel2_mundobasket_600Διήμερο Εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα προκριματικών Euro 2016 και η Εθνική μας με νέο προπονητή στον πάγκο της, αρχίζει αύριο το νέο της ταξίδι αυτή τη φορά με προορισμό τη Γαλλία, εντός έδρας με αντίπαλο τη Ρουμανία. Το συγκρότημα του Ρανιέρι υποδέχεται (21.45) στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα που απέκλεισε για να προκριθεί στο Μουντιάλ 2014. Πιο πριν βέβαια όλοι οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν την προσπάθεια της Εθνικής Μπάσκετ, καθώς στις 19:00 τα παιδιά του Φώτη Κατσικάρη παίζουν στους «16» με την Εθνική Σερβίας.

Επιλέγουμε το Under στο Γαλλία – Κροατία

Αρχίζουμε με τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ και συγκεκριμένα με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Under 148.5 πόντους στον αγώνα Γαλλία – Κροατία σε απόδοση 1.90. Μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι με έπαθλο την είσοδο στην οκτάδα του παγκοσμίου κυπέλλου. Η Γαλλία αν και χωρίς τον Τόνι Πάρκερ έδειξε καλά στοιχεία αφού επικρατεί το ομαδικό πνεύμα. Κανείς δεν κοιτάει τα στατιστικά του και όλα λειτουργούν καλά για τον κόουτς Κολέ. Η Κροατία ήταν απαράδεκτη γενικά στον όμιλο ενώ πολλοί την πίστευαν και για πρωτιά. Σκόραρε ακατάπαυστα απέναντι στις αστείες άμυνες των Πουέρτο Ρίκο και Αργεντινή όμως συνάντησε αξεπέραστα προβλήματα όταν ο αντίπαλος πίεση για 40 λεπτά. Οι αποδόσεις δίνονται ισορροπημένα πολύ σωστά. Δεν βγαίνει άκρη για το νικητή οπότε όποιος θέλει αποφασίζει βασιζόμενος σε έμπνευση. Επιλογή που προκύπτει είναι το Under 148.5. Είναι δεδομένο ότι η Γαλλία θα πάει τον αγώνα στην άμυνα. Οι 12 αθλητές του Κολέ είναι ικανοί αμυντικοί και μπορούν να κυνηγήσουν κάθε Κροάτη σουτέρ στο παρκέ. Η Κροατία που είναι ομάδα ρυθμού δεν θα βρει την ελευθερία για να «πυροβολήσει» όπως συνηθίζει στα εύκολα παιχνίδια. Επιπλέον η κρισιμότητα του αγώνα θα δημιουργήσει νευρικότητα στους αντιπάλους σε κάποια χρονικά διαστήματα. Βεβαίως ένα Under σε νοκ-άουτ αγώνα κινδυνεύει από βολές στο τέλος και ενδεχόμενη παράταση. Επιλογή λοιπόν το Under 148.5.

Κρατάει το Μεξικό για ένα ημίχρονο

Από τον αγώνα ΗΠΑ – Μεξικό θα πάμε με το +20.5 πόντους στο πρώτο ημίχρονο για τους Λατινοαμερικάνους που προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Το Μεξικό έφτασε στην φάση των 16 και απόψε θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο παγκόσμιο κύπελλο που ήταν απόλυτα επιτυχημένο για την χώρα. Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν και θα προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα προς τον τελικό της διοργάνωσης. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια των ΗΠΑ το χάντικαπ είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, στους 37.5 πόντους υπέρ του Μεξικού. Θέμα διάθεσης των ΗΠΑ είναι αφού αν θέλουν νικούν και με 40 πόντους. Πάντως μέχρι σήμερα έχουν διαλύσει μονάχα την Φινλανδία στην πρεμιέρα με 114-55. Κάθε επιλογή από τον αγώνα εμπεριέχει πολύ ρίσκο και θα πρέπει να βρούμε ένα ειδικό στοίχημα. Μια σκέψη είναι το +20.5 του Μεξικού στο πρώτο ημίχρονο. Το ήδη επιτυχημένο Μεξικό θα μπει χωρίς άγχος για να κάνει μια καλή εμφάνιση. Ακόμα και αν μείνει κοντά μέχρι ένα σημείο οι ΗΠΑ θα καθαρίσουν τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες αργότερα. Άλλωστε στους τρεις από τους πέντε αγώνες τους οι ΗΠΑ είχαν χαμηλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο ή ήταν πίσω όπως με την Τουρκία (35-40). Επιλογή λοιπόν το Μεξικό +20.5 στο πρώτο ημίχρονο.

Θέαμα από την αρχή για Ισπανία

Τέλος κλείνοντας από Μπάσκετ θα πάμε με το Over 73 πόντους στο ημίχρονο από τον αγώνα Ισπανία – Σενεγάλη που προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Η Ισπανία απόψε θα δώσει άλλη μια παράσταση μπροστά στο κοινό της, στη πρωτεύουσα της χώρας Μαδρίτη. Η Σενεγάλη δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πανίσχυρη ομάδα του Ορένγκα. Η Σενγάλη θα χαρεί τον αγώνα αφού εδώ που έφτασε είναι μια τεράστια και συνάμα αναπάντεχη επιτυχία. Δεν ασχολούμαστε με τους 33.5 πόντους χάντικαπ που προσφέρεται στον αγώνα. Οι Ισπανοί είναι ικανοί και για 50 πόντους διαφορά αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα την κυνηγήσουν τέτοια διαφορά. Επιλογή που προκύπτει είναι το Over 73 στο ημίχρονο. Οι Ισπανοί λόγω του ότι μπαίνουν πολύ άγρια για να δώσουν μια γεύση στον αντίπαλο των διαθέσεών τους κάνουν πολύ μεγάλο σκορ. Στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους το πρώτο ημίχρονο ήταν πάνω από τους 73 πόντους και επίσης το πρώτο ημίχρονο ήταν μεγαλύτερο από το δεύτερο. Επιλογή λοιπόν το Over 73 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο.

Δε χάνει η Κόλτσεστερ

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στη Β’ Αγγλίας όπου επιλέγουμε το Χ2 στην αναμέτρηση Γουόλσολ – Κόλτσεστερ σε απόδοση 1.93. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Κόλτσεστερ, που στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πίτερμπορο γνώρισε την πέμπτη διαδοχική της ήττα ανεξαρτήτως διοργάνωσης και τέταρτη έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ. Το παιχνίδι αυτό βέβαια αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» για τον Τζόι Νταν στον πάγκο της ομάδας, με τον υπεύθυνο ακαδημιών, Τόνι Χιουμς να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός.

Πολύ δύσκολη η αποστολή του και θεωρείται δεδομένο ότι θα προβεί σε 2-3 αλλαγές στο βασικό της σχήμα. «Σε αυτό το επίπεδο μπορεί να κερδηθεί κάθε παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε το αίσθημα νικητή και υπάρχει πίστη στους παίκτες», ανέφερε για τον αποψινό αγώνα. Αναμένεται η επιστροφή του Τόμπσον, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

G/G στο Ατλέτικο Ρ. – Χιμνάσια Λα Πλάτα

Από την Αργεντινή επιλέγουμε το G/G στο αγώνα Ατλέτικο Ραφαέλα – Χιμνάσια Λα Πλάτα σε απόδοση 2.00. Ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Torneo Inicial, με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Ατλέτικο Ραφαέλα υποδέχεται τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, θέλοντας να εκμεταλλευθεί τη δεδομένη κούραση της αντιπάλου της από την παράλληλη συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο «κολλητές» ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ «τρέχουν» σερί 2-0-3 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Εντός έδρας μετρούν μία νίκη (2-1 επί Λανούς) και μία ήττα (2-3 από Νιούελς Ολντ Μπόις). Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον μεσοαμυντικό Ελουτσάνς, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σακς. Παράλληλα, ο Ουρουγουανός επιθετικός Ρογιόν θα μείνει στον πάγκο, όντας «άσφαιρος» στις τέσσερις φετινές συμμετοχές του. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα, από την πλευρά της, θα παραταχθεί στο σημερινό ματς έχοντας σαφώς στο μυαλό της και τον προσεχή επαναληπτικό με την Εστουδιάντες για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν παράλληλα να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί των τελευταίων δύο αγωνιστικών, στις οποίες πήραν την ισοπαλία στην έδρα της Μπελγράνο (0-0) και επικράτησαν εντός έδρας της Γοδόι Κρουζ (2-0). Η νίκη επί της Γοδόι ήταν η παρθενική στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-1 το σερί), ενώ εκτός έδρας η Χιμνάσια μετρά 2/2 «χινάρια». Δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το μεσοβδόμαδο ματς για το Κόπα Σουνταμερικάνα, με τους Μπονιφάτσιο και Μίλοτς να παίρνουν τις θέσεις των Ρόχας και Πούσο αντίστοιχα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected