Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Η ανάλυση των σημερινών αναμετρήσεων (6/9)

Εννιά παιχνίδι περιελάμβανε το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικής και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ από όλες τις αναμετρήσεις. Αναλυτικά :

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΟ Μαρίνας  0-1 (63′ Μπουτακίδης)

Πολύ δυνατό παιχνίδι στη Νέα Νικομήδεια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που επενδύουν φέτος σε νεαρούς ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι ήταν φιλότιμοι παρά το πολύ σύντομο διάστημα προετοιμασίας, ωστόσο ο ΑΟΜ όντας πιο έτοιμος αλλά και πιο αποτελεσματικός, πήρε την πρόκριση χάρη σε γκολ του Σταύρου Μπουτακίδη στο 63ο λεπτό.

ΑΕΠ Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας  0-2 (16′ Γκίλινας, 81′ Συμπεθέρης)

δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  1-3 (Τσαούσι / Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης, Μυωσίδης Π.)

Πολύ καλή εμφάνιση για τον νεοφώτιστο στην Α1 Ερασιτεχνική ΓΑΣ, που επικράτησε με 1-3 στα Μονόσπιτα κόντρα στην ελλειπή Ελπίδα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και δέχτηκαν τη μείωση από τον Τσαούσι λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ιδιαίτερη στιγμή στον αγώνα, η αποθέωση που γνώρισε ο γιος του προέδρου Πάνος Μωυσίδης (φωτ.δεξιά), ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από απουσία δύο ετών, σκοράροντας μάλιστα το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Συνθέσεις 

Ελπίδα Μονοσπίτων : Τρούπκος (57′ Χωλόπουλος), Λουμπουρδής, Μπουρδάνος, Νούσης, Μινόπουλος, Δήμου, Τουλουμτζής, Τσαούσι, Κότελης (55′ Εμμανουηλίδης), Μίλης, Χατζηγεωργίου.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Ιωάννου, Ευθυβούλης, Μουρατίδης, Βαϊναλής (Στογιάννος), Τσαγεράς, Παρηγορίδης (Κουλιανίδης), Κακούδης, Δασκαλίδης (Μωυσίδης), Γραμματικός, Θεοδοσιάδης

ΜΑΣ Βεργίνα – Ατρόμητος Διαβατού  0-3 (31′-64′ Μπάκανος, 68′ αυτογκόλ)

δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νίκη Αγκαθιάς  2-0 (19′ Γιουρόπουλος, 85′ Κουτσιάδης)

Ένα πολύ “γεμάτο” παιχνίδι, με πολλές φάσεις και δύο γκολ παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιού Σκυλιτσίου. Ο τοπικός Άρης πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αντίπαλος η μαχητική ομάδα της Αγκαθιάς, που πάλεψε επί ίσοις όροις, ωστόσο δεν είχε τις σωστές επιλογές στην επίθεση, όταν βρέθηκε με προϋποθέσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου. Σκόρερ για τους γηπεδούχους (οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς 9 παίκτες, όλοι τραυματίες!) ο προπονητής Δημήτρης Γιουρόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Κουτσιάδης, που “κλείδωσε” την υπόθεση πρόκριση λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος Σ., Κουτσιάδης, Θεοδωρίδης, Δαρδακούλης, Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Τάνης (73′ Ασλαμπάλογλου), Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ., Γιουρόπουλος.

Νίκη Αγκαθιάς : Χατζόπουλος Θ., Χατζόπουλος Ξ., Τάτα (48′ Γιδαρόπουλος), Λιακόπουλος (46′ Ζησιόπουλος), Μπιτζές (74′ Κοκοφτόπουλος), Σαμαράς, Παναγιωτόπουλος, Γιοβανόπουλος, Ματσούκας, Μουσενίκας, Γατόπουλος.

Νηρέας Βέροιας – Μακεδονικός Πλατάνου  2-3 (Ντουμάνης, Σαρηγιαννίδης /Καρδουλαμάς 2, Τρυφίδης)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Μέσης, με τον Μακεδονικό να παίρνει την πρόκριση στο τέλος, παρά το γεγονός πως στο 65′ το σκορ ήταν 0-3 για τους “πράσινους”. Οι γηπεδούχοι όμως με αντεπίθεση διαρκείας (παρά το γεγονός πως έμειναν με 10 παίκτες από το 15′ λόγω αποβολής του Τζιβάρα), κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να πάνε το παιχνίδι στην παράταση, σημάδεψαν όμως το δοκάρι του Πανταζόπουλου. Πολύ καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά τις πολλές ελλείψεις, είχαν την υπεροχή και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Συμεωνίδης, Χόνι, Ορφανίδης (65′ Παυλίδης), Τζιβάρας, Τσολακίδης, Ουλούμης (51′ Περπερίδης), Δημούλτσης (60′ Καραγιάννης), Στυλίδης, Σαρηγιαννίδης, Αντωνίου, Τσιότρας.

Μακεδονικός Πλατάνου : Πανταζόπουλος, Καρδουλαμάς Α., Τορωνίδης, Αθανασιάδης (61′ Βασιλειάδης), Τσιτσιλαράς Β. (53′ Μπακιρτζής), Ιτούδης, Τσιλιόπουλος, Δρομπουλιανίδης, Σωτηρίου Θ., Γαλατσίδας, Γιαννουχαηλίδης (32′ λ.τ. Τρυφίδης)

Απόλλων Λυκογιάννης – Άτλας Ζερβοχωρίου  1-2 (Δούκας / Ισλαμίδης, Σιδηρόπουλος)

Δυνατό παιχνίδι και στη Λυκογιάννη, με τον Άτλα τελικά να επικρατεί με 2-1 και να παίρνει την πρόκριση χάρη σε γκολ του Ηλία Σιδηρόπουλου στο 81′. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ μαχητικοί, πάλεψαν επί ίσοις όροις ωστόσο στο τέλος “μίλησε” η εμπειρία αλλά και τα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του Νίκου Ανάστου. Εντυπωσιακό τέρμα από τον Παναγιώτη Δούκα (από το κέντρο!), ο οποίος είχε προσωρινά ισοφαρίσει το γκολ του Κώστα Ισλαμίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Απόλλων Λυκογιάννης : Κουτσούκης, Παυλίδης Ν., Κιουτάχιαλης Β., Δούκας, Κουϊρουκίδης, Κιουτάχιαλης Γ. (70′ Βασιλείου), Κικίδης (46′ Παντσερίδης), Αμανετίδης, Παυλίδης Γ., Αποστόλου, Παπαδόπουλος (71′ Τσιφλίδης)

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης, Καραβασίλης, Μπάμπος, Τροχίδης Τ. (83′ Κρουσταλάς), Κελεσίδης (65′ Αλμαλιώτης Τ.), Ξανθόπουλος, Δημητρούσης Χ., Ισλαμίδης, Παπαδόπουλος, Τζίμος (46′ Σιδηρόπουλος)

ΑΣ Ειρηνούπολης – Δόξα Νάουσας  8-0 (Έξαρχος 2, Πέτγαζλης 3, Σαμψωνίδης, Λαμπριανίδης, Σπυρίδης)

Δεν αντέχει κριτικής το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Αγγελοχωρίου. Ο ενισχυμένος φέτος ΑΣ Ειρηνούπολης σκόραρε 8 τέρματα απέναντι στη νεανική Δόξα Νάουσας, με τον Γιώργο Τυριακίδη να ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που λογίζονται φέτος ως βασικοί. Χατ τρικ ο Θοδωρής Πέτγαζλης, δύο για τον Έξαρχο σε μία αναμέτρηση που διαιτήτευσε ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κωστούλη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Συμεωνίδης, Παπαϊωάννου (46′ Σπυρίδης), Βαλδήρ, Φασίδης, Αργυρίου, Παντζαρτζίδης Ν., Λαμπριανίδης, Έξαρχος (46′ Σαμψωνίδης), Κουκουράκης, Πέτγαζλης (66′ Λούρης)

Δόξα Νάουσας : Κασαπίδης, Γιαννούλης, Βρούφτσης, Σαρμπίνος Β., Κεμαλίδης, Κούτης, Γεωργάκης, Γεωργίου (46′ Τύψιος), Βαρβέρης (72′ Γερμανόπουλος), Καντερίσκας, Σαρμπίνος Α.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νεοκάστρου  7-0 (Παπαδόπουλος 2, Αθανασιάδης Σ. 2, Βελικούδης 2, Χαλβατζής)

alexandrio

Εύκολο απόγευμα για τους “πράσινους” του Γιώργου Ντάμτσιου, που επικράτησαν του Αχιλλέα με το εμφατικό 7-0. “Πολυφωνία” στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους, “άνοιξε λογαριασμό” ο Βελικούδης που πέτυχε δύο τέρματα. Πολύ δουλειά μπροστά του ο Αχιλλέας, που ξεκίνησε πολύ αργά την προετοιμασία του και απομένουν 15 μέρες περίπου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Διαμαντόπουλο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης Η., Παντριάς, Σαλτουρίδης (46′ Σαράτσι), Σερμπίνης, Χαλβατζής, Παπαδόπουλος (46′ Βελικούδης), Αθανασιάδης Σ., Σούρλας Σ. (46′ Ντόι)

Αχιλλέας Νεοκάστρου :

*Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά της Αίθουσας Δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” στην Αλεξάνδρεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected