Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το πρόγραμμα της αυριανής μέρας (7/9)

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0kypello_elladasΣε δύο δόσεις θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, με έξι παιχνίδια να διεξάγονται το πρωί (10.30) και έξι το απόγευμα (17.00). 

Στις πρωινές αναμετρήσεις δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης φάσης ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τον Φίλιππο Μελίκης, δύο ομάδες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Καιρού επιτρέποντος, το ΔΑΚ Νάουσας θα προσελκύσει αρκετό κόσμο, που θα θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την παρθενική αναμέτρηση για τη σεζόν 2014-2015.

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι και στο Κλειδί, ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές και μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο (0-0).

Στα απογευματινά παιχνίδια, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Καψόχωρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης τη Δόξα Λιανοβεργίου, στην επιστροφή του Σάκη Παγγούρα στο γήπεδο που γνώρισε πολύ μεγάλες στιγμές.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα :

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 (πρωί)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΕ Σχοινά – Αχιλλέας Νάουσας

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης

ΓΑΣ Κοπανού – Νησαϊκός Νησίου

Θύελλα Στενημάχου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 (απόγευμα)

Αλιάκμων Νησελίου – Άρης Παλαιοχωρίου

Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μέσης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου

ΑΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Εθνικός Ράχης – ΠΑΟ Παλατίτσια

Κεραυνός Επισκοπής – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΕ Χαρίεσσας – Ποντιακή Νεολαία Άραχου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected