Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος Αγχιάλου – Εντυπωσιακή καμπάνια για τα διαρκείας!

diarkeias_Pirasos_610x400Με το σύνθημα “Ζήσε το όνειρο στη Γ Εθνική” ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας στον Πύρασο, στην ιστορική πρώτη του παρουσία στην τρίτη κατηγορία. Η αντίπαλος των Λευκαδίων την 1η αγωνιστική, έκανε μία ενυπωσιακή παρουσίαση των εισιτηρίων εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Στη διάθεση των φιλάθλων μας είναι από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Πυράσου για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015 στη Γ” Εθνική που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα απλά και τα VIP. Η τιμή των απλών εισιτηρίων διαρκείας είναι 50 ευρώ και των VIP 150 ευρώ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP έχουν εξασφαλισμένη θέση στην κερκίδα και δωρεάν καφέ.

Η διοίκηση του Πυράσου, με σύνθημα «Ζήσε το όνειρο», καλεί τους φίλους της ομάδος μας να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια που βρίσκει για πρώτη φορά τον Πύρασο στη Γ” Εθνική Κατηγορία. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας αποτελεί στήριξη στη διοίκηση και την ομάδα κι ενισχύει τον άρρηκτο δεσμό του Πυράσου με τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται απογευματινές ώρες 6-8 στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου».

Την Κυριακή τελικά το φιλικό

Ο φιλικός αγώνας Πύρασος-Αγία Παρασκευή που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο, θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή 7/9 και ώρα 18:00 στογήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected