Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εθνική Ελλάδας – Πρεμιέρα για Euro και Ρανιέρι

36d20a5590abce4de76111d4a854c3f7_LΣτη μάχη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπαίνει απόψε η Ελλάδα που υποδέχεται στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ρουμανία θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Γεμάτη επιτυχίες είναι η τελευταία δεκαετία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας. Από το Euro 2004, έως αυτό του 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού, οι επιτυχίες είναι αμέτρητες και ο Έλληνας φίλαθλος… καλόμαθε από τη «γαλανόλευκη».

Αυτό, είναι ίσως και το μεγαλύτερο κέρδος. Δηλαδή το γεγονός ότι θα πρέπει να θεωρείται πλέον αυτοσκοπός η πρόκριση στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων. Για να συμβεί κάτι ανάλογο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας στο 2016 θα πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Ρουμανία στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω της τιμωρίας που προήλθε από τη συμπεριφορά των φιλάθλων απέναντι στη Ρουμανία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η νέα σελίδα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, έρχεται με την παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της. Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να συνεχίσει το έργο των Ότο Ρεχάγκελ κα Φερνάντο Σάντος που έδειξαν πως αν δουλευτεί σωστά μία ομάδα τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να μείνει ο Ορέστης Καρνέζης με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη στα πλάγια και τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο αυτής.

Ως αμυντικό χαφ, θα χρησιμοποιηθεί ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με τον Ανδρέα Σάμαρη να είναι δεξιός εσωτερικός μέσος και τον Παναγιώτη Κονέ στα αριστερά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα επιλεχθεί ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Ιταλό να ποντάρει πολλά στην εκτελεστική του δεινότητα. Στα άκρα της επίθεσης θα επιλεχθούν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected