Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-2

image (6)διαβάζουμε στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας κόντρα στη Θύελλα Στενημάχου η οποία του έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς με πολλές παγίδες, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και από το 3′ απείλησαν με δυνατό σουτ του Αλέξη Οικονόμου έξω από την περιοχή. Στο 22′ ο Κατσαπελίδης πλάσαρε αλλά  ο τερματοφύλακας βρισκόταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Το προβάδισμα για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στο 24´ με πολύ καλή ενέργεια του Χάμπαλη που πέρασε δύο παίκτες, μπήκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι  γηπεδούχοι πίεσαν και κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή στο  28′. Η εκτέλεση ήταν πολύ καλή, απέκρουσε θεαματικά ο Λίκα , αλλά στην επαναφορά ο Αργύρης Σταμάτης με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυναμικά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στο 57′ εκτέλεση έμμεσου φάουλ μέσα στην περιοχή, σούταρε ο Χάμπαλης και η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 63′ ο Αλέκος Οικονόμου σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το καθοριστικό τέρμα για τον Αστέρα πέτυχε ο Αλέξης Οικονόμου στο 75′, πάλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κυριακίδη να μην μπορεί να μπλοκάρει η μπάλα η οποία του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Κυριακίδης, Γαλατσίδας, Γιοβάνι Στ. (59′ Ιντος), Παπαλεξίου Ν., Σταμάτης Α., Κελέσμιτος, Ματάτης (78′ Κωστόπουλος), Παπαλεξίου Χ., Πάλλας (76′ Σαρακατσιάνος), Αγγελίδης, Σταμάτης Θ.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χρ., Καρολίδης, Χολέβας (60′ Σαμψωνίδης),  Τέτος, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Κατσαπελίδης (80′ Νικολαίδης),  Χάμπαλης, Ρηγόπουλος, Τσανασίδης (86′ Κοτσογιαννίδης), Αβετίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected