Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Επικράτησε της Φινλανδίας. Στο δεύτερο ο Φασίδης

f328d34382963ab0c4d151945df2ee9f_LΝικηφόρα έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων της στην Φινλανδία η Εθνική Νέων, που επικράτησε 2-0 των Σκανδιναβών με γκολ του Βατουσιάδη (82′) και του Βέργου (90’+4′).

Η σύνθεση της Εθνικής: Κότσαρης, Δεληγιαννίδης, Τσιμίκας, Βασαϊτης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Τσολακίδης, Ρούσσος, Κουλούρης, Δώνης, Πόζογλου. Έπαιξαν επίσης οι Σάλιακας, Κυριακόπουλος, Τζανουλίνος, Βέργος, Βατουσιάδης, Ηλιάδης, Παπασπύρος, Μηλιώτης, Φασίδης.

Δήλωση κ. Τζαλακώστα: «Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μας εναντίον της Φινλανδίας. Έγινε ανάλυση του προχτεσινού αγώνα και παρουσιαστήκαμε σαφώς πιο αποτελεσματικοί στο αμυντικό κομμάτι. Βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας μας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το επόμενο καλοκαίρι και θα προσπαθήσουμε στη διάρκειά της να δουλέψουμε σκληρά για να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δηλαδή, να επιλέξουμε τους καλύτερους παίκτες, παρακολουθώντας και αγώνες και προπονήσεις. Ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος και στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι όσο πλησιάζουμε στα τελικά».

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected