Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Η ανάλυση των σημερινών αγώνων (7/9)

DSCN0610

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ολυμπιακός Νάουσας  3-2 (56′ Παπαδίνας, 60′ Γερμάνης, 62′ Γκέλος / 11′ Χαϊτίδης, 29′ Γαλανός)

δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Γερμάνης Δ., Λιάτσος, Μπαξεβάνης Δ.Γ. (35′ Γκέλος), Δεβετζίδης, Πίκος, Καρυπίδης, Μπαξεβάνης Δ.Ν., Μιχαηλίδης, Βουτσικίδης (46′ Παπαδίνας), Γερμάνης Α. (31′ Μαγγίζης Ι.)

Ολυμπιακός Νάουσας : Τσιάκος (40′ λ.τ. Μιχαηλίδης), Χατζηιωαννίδης, Τσιούλης, Χαϊτίδης, Φράγκης, Γαλανός (61′ Βλαχοδήμος), Ζιαμπάκας, Μάινος, Κουμπούλης, Μάρας, Λέσι (46′ Μύγγας)

ΑΕ Σχοινά – Αχιλλέας Νάουσας  0-3 (37′-86′ Πίτος, 80′ Σύγγας)

Το χρέος του έκανε ο Αχιλλέας στην έδρα του μαχητικού Σχοινά, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Δύο τέρματα για τον Χρήστο Πίτο και ένα για τον Νίκο Σύγγα, τρία δοκάρια για τους “κυανόλευκους” για να διευρύνουν περισσότερο το σκορ. Ζήτησαν πέναλτι στο 0-1 οι γηπεδούχοι, με τον ρέφερι της συνάντησης να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΑΕ Σχοινά : Σίμος, Παπακωνσταντίνου Τ., Στόιος, Πλακοτάρης (79′ Μινόπουλος), Μπενίσκος, Μαραγκός Κ. (55′ Μαραγκός Γ.), Καραμήτσος, Κιστογλίδης (67′ Τολιόπουλος), Κρουστάλης, Τουλιόπουλος, Παπακωνσταντίνου Ο.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Στεργίου, Τσιάκος, Σαμαράς, Χαρατσίδης, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Γιάτσιος, Σύγγας, Πίτος, Κακούδης.

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Αλεξάνδρειας  2-0 (52′ Νικολόπουλος, 60′ Χαϊκάλης)

Πολύ ωραίο παιχνίδι απόλαυσαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που αψήφισαν τη βροχή και βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κλειδίου. Ο Εθνικός πήρε την πρόκριση κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία πάλεψε στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο είχε δύο δοκάρια (40′-41′) με τους Σωτήρη Λίτσι και Αντώνη Μόσχο. Στο ίδιο διάστημα, ο Εθνικός ζήτησε δύο πέναλτι σε ανατροπές μέσα στην περιοχή και παρά την πίεση προς τα αντίπαλα καρέ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριάκο Καρασαββίδη. Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε αρχικά με τον Γιώργο Νικολόπουλο και στη συνέχεια με τον Μάριο Χαϊκάλη να “κλειδώσει” την υπόθεση πρόκριση και να ξεκινήσει την προετοιμασία από αύριο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Παρασχόπουλος, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Πετικόπουλος (81′ Δούλιας), Καλυβιώτης (75′ Δημητριάδης), Πολυζόπουλος (60′ Κακατάτσιος), Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος, Φιρινίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Νικολόπουλος, Μαγγανάρης, Μόσχος, Παπαδόπουλος, Λίτσι Σ. (55′ Λιακόπουλος), Αποστολόπουλος, Γεωργίου (70′ Μπάλιος), Ταμπουράς (80′ Τσαλαμπάνας), Ζερδαλής, Κίτσας.

φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης  5-0 (11′ 37′ Καφές, 14′ Βλαχοδήμος Α., 26′ Περηφανόπουλος, 69′ Αβραμόπουλος)

δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ

ΓΑΣ Κοπανού – Νησαϊκός Νησίου 4-1 (30′ Τόσκα πεν., 41′ Στογιάννης, 51′ Δούμος, 80′ Κοσμίδης / 88′ πεν)

Εύκολη επικράτηση για τον ΓΑΣ στον βαρύ αγωνιστικό χώρου του γηπέδου του Κοπανού. Οι ¨κίτρινοι” επέβαλλαν από το πρώτο λεπτό την κυριαρχία τους στο παιχνίδι, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο μισάωρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Τόσκα. Την ίδια ευκαιρία είχε αλλά απώλεσε ο Γρηγόρης Πατρίκας (από τα 11 βήματα απέκρουσε ο Αντιφάκος) και τέσσερα λεπτά μετά ο Βασίλης Στογιάννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τέρμα για τους γηπεδούχους, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με ένα τέρμα εκατέρωθεν.

δείτε εδώ φωτορεπορτάζ

Θύελλα Στενημάχου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  1-2 (35′ Σταμάτης Α. / 30′ Χάμπαλης, 76′ Οικονόμου Α.)

δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ

Αλιάκμων Νησελίου – Άρης Παλαιοχωρίου  0-1 (53′ Κίτσας Δ.)

Το γκολ που έκανε τη διαφορά στο σημερινό παιχνίδι πέτυχε ο Δημήτρης Κίτσας, δίνοντας την πρόκριση για τον Άρη μέσα στην έδρα του Αλιάκμωνα. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ήταν εκ προοιμίου σίγουρο πως δεν θα παιχτεί παιχνίδι αξιώσεων και όποιος πετύχαινε τέρμα, θα έπαιρνε και τη νίκη. Πολύ δυνατό τεστ για αμφότερους ενόψει πρωταθλήματος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για ακόμη δύο αγώνες στα πλαίσια του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Μπούρας, Κουκουφτόπουλος, Κοτταρίδης (46′ Μουλόπουλος / 54′ λ.τ. Γιοβανόπουλος), Λις, Βαρταλάμης, Τσογμενίδης, Δούμας, Κλόντιακ, Τσιβουλάς, Πούλιος (70′ Καλαμπουκόπουλος), Χουσεϊνογλου

Άρης Παλαιοχωρίου :

Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μέσης  1-2 (74′ Αλμπανάκης / 23′ Πάτρας, 65′ Βοργιατζίδης)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και αρκετά αμφίρροπο προς το τέλος διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού. Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο χάρη στο πολύ δυνατό ξεκίνημα στο σημερινό ματς αλλά και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν όποτε χρειάστηκε. Ανέβασε την απόδοση της η Θύελλα στο δεύτερο μέρος, μείωσε το σκορ με τον Αλμπανάκη και είχε πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος να ισοφαρίσει.

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού :

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζούφας, Ρόκκο (72′ Πάτρας Ρ.), Γιάννου, Γκατζίδης, Πάτρας Κ., Κατσκαβέλης, Παππάς, Μυλωνάς (46′ Τζιάλι), Δημοσθένους, Βοργιατζίδης (63′ Γατόπουλος).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου  5-0 (Κίτσας Θ. 2, Λαδάς 2, Μαρτσέλος Γ.)

Πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα για τον πρωταθλητή Ημαθίας, έδειξε έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Θανάσης Κίτσας και Διαμαντής Λαδάς, ενώ με αρκετές απουσίες αγωνίστηκε η Δόξα, που πάλεψε στο μέτρο του δυνατού. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επιστροφή του Σάκη Παγγούρα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στην πρώην ομάδα του αλλά και η συμμετοχή του 15χρου Στέλιου Γερόπουλου στα γκολπόστ των φιλοξενούμενων

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κώστας, Μπουκλάς Γ.Λ., Μπουκλάς Γ.Α. (65′ Κίτσας Δ.), Μπουκλάς Α, Κίτσας Λ.Δ., Τζέπης, Χαρισούδης (75′ Κίτσας Ν.), Πατατούκας, Κούκλας (46′ Μαρτσέλος Γ.), Κίτσας Θ., Λαδάς.

Δόξα Λιανοβεργίου : Γερόπουλος Σ., Τερζίδης, Τόζογλου, Ξανθόπουλος, Χατζηδημητρίου, Λουκάς Α., Κίρτσογλου, Ιωάννου, Κυνηγόπουλος (27′ Πλέσκας), Γελαδάρης Σ. (60′ Ουζούνης), Ματσούκας Σ. (68′ Γερόπουλος Ι.(

ΑΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας  4-1 (Μαυρίδης Δ. 2, Πιπιλιάρης Κ., Χαρισόπουλος/ Δαλήγκαρος Α.)

Εντυπωσιακό ματς στην Καψόχωρα, ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες της φετινής Α1 Ερασιτεχνικής. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έχοντας σε καλή μέρα την επιθετική της γραμμή, πέτυχε τέσσερα τέρματα και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στον ίδιο ρυθμό ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, που διαθέτει ίσως τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, ωστόσο διαθέτει ποιότητα την οποία επέδειξε και σήμερα.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καβάσι, Λεμπιάν, Πιπιλιάρης Λ., Πιπιλιάρης Γ., Τσαλαμπάνας (70′ Μπουτακίδης), Σκούρα, Τσολακίδης, Μαυρίδης Μ., Ζάιος (60′ Πιπιλιάρης Ν.), Πιπιλιάρης Κ., Μαυρίδης Δ. (75′ Χαρισόπουλος)

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Νεστορόπουλος, Παντέλογλου (60΄Μπακαλίδης), Ταραμονλής, Τσιλόπουλος (38′ Νικολόπουλος), Τερζής, Δημούλτσης, Τσιρίδης (70′ Ευθυμίου), Κουκλανιώτης, Δαλήγκαρος Α., Νούρης)

Εθνικός Ράχης – ΠΑΟ Παλατίτσια  5-1 (Μάρτος 2, Δεληγιώργης, Ιωσηφίδης, αυτογκόλ / Λιόλιος Π.)

Άνιση η σημερινή μάχη στη Ραχιά, με τον Εθνικό να παίρνει εύκολα την πρόκριση απέναντι στον ελλειπέστατο ΠΑΟ Παλατιτσίων, που μετέβηκε στην έδρα του Εθνικού έχοντας μόλις 10 παίκτες στην αποστολή. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα έμειναν και με εννέα, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την αποστολή των γηπεδούχων.

Κεραυνός Επισκοπής – Ακαδημία Μακροχωρίου  4-1 (Γάτσος 2, Ντέλλας 2 / Ασλανίδης)

Μεστή εμφάνιση για τον ενισχυμένο φέτος Κεραυνό, που επικράτησε με 4-1 της Ακαδημίας και πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Μοιράστηκαν τα γκολ οι Γιώργος Γάτσος και Κώστας Ντέλλας, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ασλανίδης για την Ακαδημία, η οποία σήμερα αγωνίστηκε αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί την τριετία 1997 έως 1999.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Δελητζάκης, Μουρατίδης Χ., Καρυπίδης, Κυριακίδης (46′ Φωτίου), Ορφανίδης, Γάτσος, Ντάτσης, Τσεχελίδης, Παραστατίδης, Ντέλλας (64′ Μουρατίδης Γ / 76΄λ.τ. Φανάρας)

Ακαδημία Μακροχωρίου : Σταματίου Α., Σταματίου Σ., Ασλανίδης, Σερασκέρης, Τσακελίδης (65′ Απόσογλου), Ταγκαλίδης, Παπαδόπουλος Σ., Παπακωνσταντίνου Δ. (53′ Παπακωνσταντίνου Κ.), Κουλουριώτης (63′ Καραμελίδης), Παπαδόπουλος Τ., Φωτόπουλος.

ΑΕ Χαρίεσσας – Ποντιακή Νεολαία Άραχου  2-1 (65′-96′ Κατσουγιαννόπουλος / Μελισσίδης)

Το μοναδικό ματς της 1ης αγωνιστικής που οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά πήρε τελικά την πρόκριση χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου, ο οποίος στο 6ο λεπτό του έξτρα χρόνου, “λύτρωσε” την ομάδα του και την έστειλε στη δεύτερη φάση του θεσμού. Εξαιρετική ομάδα η Ποντιακή Νεολαία, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και να βάλει δύσκολα τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον ίδιο παίκτη στο 65′. Ακολούθησε μεγάλη μάχη μέχρι το 90ο λεπτό, με το σκορ όμως να παραμένει ισόπαλο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Μπατανάρας (100′ Χρυσαφίδης), Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Σπαθόπουλος (68′ Παμουχίδης), Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Τσάλμας (73′ Σταυρίδης)

Ποντιακή Νεολαία Άραχου :

*τα κενά στις συνθέσεις θα συμπληρωθούν σταδιακά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected