Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η γνωριμία με τις ομάδες του 2ου ομίλου : ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Χωρίς τίτλοΔυναμική επιστροφή για ακόμη μία ομάδα με πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΑΟ Τρίκαλα επανέρχεται σε υψηλό επίπεδο μετά από μία περιπέτεια τριών ετών, που του στοίχισε τον μερικό “αφανισμό” και τον υποβιβασμό λόγω πλαστής εγγυητικής επιστολής στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων (2011). Την περίοδο 2013-2014 ο ΑΟΤ επανεκκίνησε την αγωνιστική του δράση με αφετηρία τη δεύτερη ερασιτεχνική κατηγορία του νομού και φέτος, μετά τη συγχώνεση με τον ΑΟ Φλαμουλίου (κέρδισε την άνοδο μέσω των μπαράζ), επιστρέφει και πάλι στη Γ Εθνική, μετά το 2009 όταν ήταν – τότε – επαγγελματική.

Η ομάδα των Τρικάλων διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα γήπεδα της κατηγορίας (Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων – 15.000). Το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων συναντάται στις 12 Μαρτίου του 1972 και ανέρχεται στις 18.231, σε μία αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (8 μήνες μετά τον τελικό του Γουέμπλεϊ) στα πλαίσια της Α Εθνικής κατηγορίας.

Από τους παίκτες που έχουν φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα ξεχωρίζουν οι Βαγγέλης Παραπραστανίτης (νυν σκάουτερ της ομάδας), Μιχάλης Ιορδανίδης, Γιώργος Κολτσίδας, Δημήτρης Κοτταράς και Γιάννης Χλωρός.

Goumplias_Papadogiannis

Βασίλης Γκούμπλιας

Προπονητής της ομάδας σήμερα είναι ο Βασίλης Γκούμπλιας, ο οποίος παρέμεινε στο τιμόνι μετά την συγχώνευση με τον ΑΟ Φλαμουλίου καθώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο, διατελώντας τεχνικός και στα…πέτρινα χρόνια της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα. Πρόεδρος ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Παρδάλης, ο οποίος εξελέγη λίγες μέρες πριν μέσω της διαδικασίας ανάδειξης του νέου ΔΣ, που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν.

Οι μεταγραφές του ΑΟ Τρίκαλα

Εντυπωσιάζει εκ πρώτης ματιάς η μεταγραφική κίνηση στον ΑΟΤ, με αρκετούς παίκτες να προέρχονται από επαγγελματικές κατηγορίες και μάλιστα στη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ποδοσφαιριστής από την Α Κατηγορία Βουλγαρίας! Αναλυτικά :

a088837e0df43fcb8d3e94348c6d111f_XL

Γιώργος Μοσχάκης

Βαλεντίν Βεσελίνοφ (22 ετών, μέσος) από Λούμπινετς Βουλγαρίας, Παναγιώτης Γεωργίου (26 ετών, αμυντικός) από Αχαϊκή, Γιώργος Μοσχάκης (25 ετών, μέσος) από Δόξα Δράμας, Θωμάς Κουλούρης (23 ετών, μέσος) από Κέρκυρα, Βασίλης Σαχινίδης (30 ετών, επιθετικός) από Τύρναβο, Πάβλι Βανγκελί (30 ετών, μέσος) από Πανηλειακό, Κώστας Σκούπρας (26 ετών, αμυντικός) από Τύρναβο, Χρήστος Καραγιάννης (31 ετών, επιθετικός) από ΑΟΤ 1963, Βαγγέλης Κουτσόπουλος (34 ετών, αμυντικός) από Κέρκυρα, Στέφανο Κούντσεφ (23 ετών, τερματοφύλακας) από Σλάβια Σόφιας, Αλέξανδρος Ζυγούρης (19 ετών, αμυντικός) από Παναιτωλικό Κ20, Θανάσης Βεζύνιας (18 ετών, μέσος) από Αχιλλέα Μπάρας, Στέφανος Σκέντος (27 ετών, αμυντικός) από Πυρσό Γρεβενών, Βασίλης Κλείτσας (20 ετών, αμυντικός) από Δόξα Κρανούλας, Βάιος Τσιαφίτσας (17 ετών, αμυντικός) από Ολυμπιακό Κ17, Νίκος Γιδόπουλος (17 ετών, τερματοφύλακας) από Δήμητρα, Βάιος Στούμπος (28 ετών, αμυντικός) από Βατανιακό, Δημήτρης Τεντολούρης (21 ετών, μέσος) από ΑΟΤ 1963, Θωμάς Παπανδρέου (20 ετών, επιθετικός) από Αμπελωνιακό, Γιώργος Αμπαδιωτάκης (19 ετών, τερματοφύλακας) από Κόρινθο, Αντώνης Καμπλιώνης (23 ετών, επιθετικός) από ΑΟ Χανιά.

δείτε εδώ το πλήρες ρόστερ της ομάδας

Τα φιλικά προετοιμασίας 

SAMSUNG CSC

Τρία σπουδαία φιλικά για τον ΑΟΤ, που στα τελευταία του παιχνίδια παρουσίασε σημαντική βελτίωση κερδίζοντας μάλιστα τον Πιερικό:

(05/09/2014)  ΑΟ Τρίκαλα – Πιερικός  1-0 / Καραγιάννης

(27/08/2014)  Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Τρίκαλα  2-1 / Καραγιάννης

(23/08/2014)  ΑΟ Τρίκαλα – Δωτιέας Αγιάς  0-1

*με στοιχεία από το trikalascore.gr, sportrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected