Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Στηρίζουμε Σερβία, παίζει και άμυνα η Ισπανία

copa_africa_prokrimatika_caruselΜε αγώνες για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα συνεχίζονται οι διεθνείς αναμετρήσεις που μονοπωλούν το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον από την αρχή της εβδομάδας. Βέβαια σήμερα στο κουπόνι υπάρχει και δράση τόσο για το κύπελλο Ισπανίας όσο και για την Α’ Βραζιλίας. Στο Μπάσκετ σήμερα διεξάγονται οι δύο εναπομείναντες προημιτελικοί με την Ισπανία να αντιμετωπίζει τη Γαλλία και τη Σερβία να παίζει κόντρα στη Βραζιλία.

Διπλό η Γκαμπόν μέσα στο Λεσότο

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και το «Διπλό» της Γκαμπόν μέσα στο Λεσότο σε απόδοση 1.79 στην Statusbet. Έπειτα από τέσσερα ματς στα οποία μετρούσε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, η ομάδα του Ζόρζε Κόστα επέστρεψε στο καλύτερο δυνατό σημείο στις επιτυχίες, με το τρίποντο της πρεμιέρας των προκριματικών απέναντι στην Ανγκόλα. Εξαιρετικά σημαντική νίκη για τους Γκαμπονέζους, με δεδομένο ότι αυτές οι δύο ομάδες θεωρούνται τα φαβορί του ομίλου, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για να βρεθεί στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα 2015. Όχι πάντως πως έκανε κάποιο σπουδαίο παιχνίδι, αλλά είχε μεγάλη προσήλωση στα αμυντικά της καθήκοντα κι ενώ δυσκολεύτηκε πολύ για μία ακόμα φορά να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως στα 14 τελευταία ματς που έδωσε, έξι φορές έμεινε “άσφαιρη”, ενώ μόνο σε ένα έβαλε πάνω από ένα τέρμα!  Οσο για τον παίκτη που ξεχωρίζει από το ρόστερ της, δεν είναι άλλος από τον εξαιρετικό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Ομπαμεγιάνγκ.

Με κάλυψη η Σάντος

Από την Α’ Βραζιλίας επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Σάντος με αντίπαλο τη Σπορτ Ρεσίφε σε απόδοση 2.00. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των φιλοξενουμένων, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισοπαλία μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Άμεσα αποτελέσματα έφερε η απομάκρυνση του Οσβάλντο ντε Ολιβέιρα απ’ την τεχνική ηγεσία της και η πρόσληψη του Έντερσον Μορέιρα, με τη Σάντος να επικρατεί με 3-1 εντός έδρας της Βιτόρια Μπαία. Η εικόνα της ήταν εξαιρετική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της για αποτέλεσμα και στην ομάδα του Σάο Πάολο έχει «φυσήξει» και πάλι νέος «αέρας» αισιοδοξίας. Παράλληλα, βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 2-0 εκτός έδρας την Γκρέμιο και μετά από ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο τερματοφύλακάς της Αράνια από οπαδό της αντιπάλου δεν παίχτηκε επαναληπτικός και πέρασε στην επόμενη φάση.

Διπλό DNB η Νουμάνθια

Από το Κύπελλο Ισπανίας έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Νουμάνθια με αντίπαλο τη Λεγκανές σε απόδοση 2.30. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκη της Νουμάνθια, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Η Νουμάνθια, από την πλευρά της, προέρχεται επίσης από θρίαμβο, καθώς το Σάββατο πέτυχε ένα εντυπωσιακό διπλό επί της Σαμπαντέλ (0-3), συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα. Η νίκη αυτή αποτέλεσε ένα μεγάλο τονωτικό ψυχολογίας, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Σεγούντα η ομάδα της Σορία είχε μηδενική συγκομιδή βαθμών (εντός έδρας ήττα από Χιχόν με 1-2, εκτός έδρας ήττα από Μπέτις με 2-1). Ο προπονητής, Χουάν Αντόνιο Ανκέλα, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό προβλήματα για το σημερινό ματς, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες… δεύτερης γραμμής.

Με οδηγό την άμυνα η Ισπανία, μέχρι τέλους η Σερβία

carrusel2_mundobasket

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε τα προγνωστικά Mundobasket με το +5.5 της Σερβίας κόντρα στη Βραζιλία σε απόδοση 1.80. Σπουδαίο παιχνίδι που χαρίζει πρόκριση στον ημιτελικό όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους Ισπανία-Γαλλία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στην φάση των ομίλων με την Βραζιλία να επικρατεί τότε 81-73. Εκείνο ήταν ένα περίεργο παιχνίδι όπου η Βραζιλία προηγήθηκε με 48-32 στο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω 60-67 στο 32’ και εκμεταλλεύθηκε τα έξι λεπτά που η Σερβία έμεινε άποντη για να περάσει ξανά μπροστά και να επικρατήσει. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν παρόμοιες αποδόσεις και σήμερα στον αγώνα δηλαδή πάνω από 2.5 στη νίκη της Σερβίας και 4.5 πόντους πλεονέκτημα. Τότε είχαμε επιλέξει το +4.5 της Σερβίας και κάτι ανάλογο πράττουμε και σήμερα ανεβάζοντας το χάντικαπ έναν πόντο. Όπως προαναφέρθηκε εκείνος ο αγώνας εξελίχθηκε περίεργα. Για τη Σερβία μία ήττα ή μία νίκη με 3+ πόντους ήταν το ίδιο και το αυτό. Με τα δύο εκείνα αποτελέσματα θα τερμάτιζε τέταρτη ή δεύτερη και θα απέφευγε την Ισπανία σε προημιτελικό, όπως και τελικά συμβαίνει. Οι δύο ομάδες έρχονται από τεράστιες νίκες στην φάση των 16 και η ψυχολογία των αθλητών τους είναι στα ύψη. Αναμένεται ντέρμπι μέχρι τέλους αν και ονομάστηκε φαβορί η Βραζιλία λόγω της νίκης στην πρώτη φάση και γενικότερης πορείας. Όμως η Σερβία έδειξε στον αγώνα με την Ελλάδα ότι είναι πανέτοιμη για τα νοκ-άουτ παιχνίδια. Επιλογή λοιπόν η Σερβία +5.5.

Στις 23:00 η διοργανώτρια Ισπανία υποδέχεται τη Γαλλία και εμείς επιλέγουμε το Under 65.5 στο σύνολο πόντων της Γαλλίας σε απόδοση 1.95. Μια εβδομάδα ακριβώς πριν Ισπανία και Γαλλία αναμετρήθηκαν ξανά για τον όμιλο Α. Η Ισπανία τότε δε συνάντησε κανένα πρόβλημα και επικράτησε 88-64. Λέγαμε τότε ότι η Ισπανία θα αναζητήσει μια εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στον ημιτελικό του ευρωμπάσκετ από την Γαλλία. Σήμερα εκδίκηση και ουσία πάνε μαζί γιατί ο αγώνας είναι πιο κρίσιμος και χαρίζει πρόκριση στον ημιτελικό. Σε εκείνο τον αγώνα η Ισπανία κέρδισε όλα τα δεκάλεπτα και ανέβασε την διαφορά για 40 ολόκληρα λεπτά με αργούς ρυθμούς. Όσο παραπάνω έπαιζαν τόσο θα ανέβαινε η διαφορά. Δεν αλλάζουν οι συνθήκες σήμερα. Η Ισπανία θα κερδίσει όσο θέλει αλλά όπως πάντα τα μεγάλα χάντικαπ καλύπτονται ανάλογα με την διάθεση του φαβορί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ισπανία πάλι θα λειτουργήσει αμυντικά. Σε προημιτελικό θα εντείνει τις προσπάθειες της στην άμυνα για να ισχυροποιήσει την επικράτησή της. Μέχρι σήμερα δέχεται κατά μέσο όρο 61.5 πόντους. Το μέγιστο που δέχθηκε ήταν 73 πόντοι από τη Σερβία σε έναν αγώνα που έγινε «παιδική χαρά» από το πρώτο λεπτό. Οι Γάλλοι δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα στην επίθεση και σήμερα θα αντιμετωπίσουν πάρα πολλές δυσκολίες. Οι Ισπανοί δεν θέλουν να επιτρέψουν ούτε καν όνειρα πρόκρισης στους αντίπαλούς τους οπότε θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όσο το δυνατόν χαμηλότερα την Γαλλία για να έχουν την δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν στην επίθεση. Επιλογή αποτελεί το Under 65.5 πόντοι της Γαλλίας. 80-85 πόντοι για την Ισπανία, 60-65 πόντοι για την Γαλλία συνθέτουν ένα λογικό αποτέλεσμα για τον αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected