Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σωκράτης Διούδης : “Δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστεί ο Άρης”

11b88591f05c7ee6dafe2787870dffb3_LΩς τη μοναδική λύση για τους «κίτρινους» χαρακτήρισε την Γ’ Εθνική ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπριζ

Μπορεί να έφυγε από τον Άρη για χάρη της Μπριζ και να αγωνίζεται πλέον στο βελγικό πρωτάθλημα, αλλά ο Σωκράτης Διούδης συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία των «κίτρινων» για τους οποίους τόνισε πως η Γ’ Εθνική είναι η μόνη επιλογή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα»:

Για το τι συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Πραγματικά τέτοια αλλαγή συναισθημάτων υπήρξε σε δευτερόλεπτα και ούτε καν σε λεπτά δεν μας έχει ξανά τύχει. Είναι συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε χθες, αλλά ήμασταν εμείς οι άτυχοι της χθεσινής βραδιάς».

Για το αν είδε το γκολ που έβαλαν οι Σουηδοί προσέθεσε: «Το είδαμε μετά όλα τα παιδιά μαζί και δεν θέλω να σχολιάσω . Δυστυχώς ,πιστεύω ότι η πρόκριση κρίθηκε από τα λάθη των προηγουμένων αγώνων που κάναμε και ειδικά στο παιχνίδι με τους Σουηδούς και αν παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια έδρα με ομάδα που δεν ήταν η καλύτερη του ομίλου, θα είχαμε την τύχη στα χέρια μας και δεν θα εξαρτόμαστε από άλλα αποτελέσματα».

Για το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας την Κλαμπ Μπριζ ανέφερε: «Ωραία είναι, οι συνθήκες και η πόλη είναι ωραίες και δεν έχω να κάτι διαφορετικό από το να αφοσιωθώ και να καθιερωθώ που είναι ο στόχος μου. Γι’ αυτό και πήγα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης, αλλά μια κλάση ανώτερο από το Ελληνικό και έχω τη δυνατότητα να αναδειχθώ και να κάνω κάτι καλύτερο στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάω βήμα-βήμα, να δουλέψω, να βελτιωθώ και να καθιερωθώ στην ομάδα μου».

Για τον έμπειρο τερματοφύλακα της Μπριζ που θα φύγει το Γενάρη στο Πανασιατικό πρωτάθλημα: «Ναι είναι τερματοφύλακας της  Εθνικής  Αυστραλίας, είναι πολύ καλός έπαιξε και στο Μουντιάλ. Αυτό είναι πολύ καλό και για μένα γιατί υπάρχει ανταγωνισμός και βελτιώνεσαι και είμαστε σχεδόν στην ίδια ηλικία και αυτό είναι ακόμη καλύτερο γιατί άμα δείτε τις προπονήσεις δουλεύουμε με όρεξη για δουλειά και είναι καλό για μας και για την ομάδα».

Για το ότι τα χρήματα της μεταγραφής του έδωσαν μια οικονομική ανάσα στον Άρη υπογράμμισε: «Αυτός ήταν και ο στόχος μου. Είμαι πολλά χρόνια στην ποδοσφαιρική μου ζωή στον Άρη και σίγουρα ήθελα να φύγω βοηθώντας και την ομάδα μου σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που είχε ανάγκη τα χρήματα. Τώρα όπως είπα και χθες με ρώτησαν άμα ξανά γυρνούσα στον Άρη. Σίγουρα τον έχω στην καρδιά μου, αλλά αυτή τη στιγμή έχω φύγει για να κάνω το κάτι παραπάνω και να βελτιωθώ και να κάνω μια αξιόλογη καριέρα. Κάποια στιγμή στο μέλλον μακάρι να είναι τέτοιες οι συνθήκες και να έχει βρει ο Άρης τον δρόμο του και να ανταμωθούμε».

Για την Γ’ Εθνική που θα αγωνιστεί ο Άρης υποστήριξε: «Είναι δύσκολο με την κατάσταση που υπήρχε τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως είναι η μοναδική λύση και δεν ξέρω άμα ήταν η καλύτερη. Γιατί και στη Β’ Εθνική τα χρέη και τα προβλήματα θα υπήρχαν πάλι. Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί και δεν μας άξιζε να παλεύουμε για τη σωτηρία. Πιστεύω πως άμα ξεσηκωθεί ο κόσμος με ανθρώπους που θα θέλουν το καλό της ομάδας και όχι το συμφέρον τους, να κάνει μια καινούργια αρχή και να βρεθεί εκεί που του αξίζει».

Για το ότι θα παρακολουθεί την πορεία του Άρη στο Βέλγιο ανέφερε: «Σίγουρα την παρακολουθώ και ειδικά το τελευταίο καιρό που υπήρχαν τόσες ραγδαίες εξελίξεις, σίγουρα και ‘γω παρακολουθούσα, μιλούσα και με πρώην συμπαίκτες μου από την ομάδα. Εντάξει ενημερώνομαι και ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα από εδώ και πέρα».

Για το ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη τότε άκουγαν το ξεφωνητό του κόσμου, ενώ άλλοι είχαν την ευθύνη είπε: «Αυτά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο και στις τόσο μεγάλες ομάδες. Όταν παλεύεις σε οποιαδήποτε συνθήκες, στα μέσα της περιόδου δεν μπορείς να βγεις και να βγάλεις τα προβλήματα που υπάρχουν τα οποία ήταν τεράστια και παλεύαμε με όποιες συνθήκες είχαμε μπροστά μας».

Για την Εθνική ομάδα ανδρών τώρα προσέθεσε: «Για μας εμάς έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος, γιατί με τα παιδιά ήμασταν πολλά χρόνια μαζί και  ήμασταν πιστεύω μια από τις πιο πετυχημένες φουρνιές ποδοσφαιριστών, με πολλές επιτυχίες και δεν το λέμε εμείς, αλλά τα αποτελέσματά μας και εύχομαι πλέον οι περισσότεροι από εμάς να κάνουν το βήμα παραπάνω και να ανταμώσουμε ξανά στην Εθνική Ανδρών».

Για το ότι θα πρέπει να δώσει μεγάλο αγώνα διότι ο ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα είναι μεγάλος κατέληξε: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερη η θέση μας και στην ηλικία που βρίσκομαι πρέπει να παίρνω εμπειρίες και εφόσον αρχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα μου, θα παίρνω μεγαλύτερες εμπειρίες. Πρέπει να κάνω υπομονή, είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κοιτάξω την ομάδα μου, να γίνω καλύτερος και να μου ανοίξει η πόρτα της Εθνικής Ανδρών».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected