Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ (0-0) Προσπάθησε αλλά αποκλείστηκε η ομάδα του Μουλόπουλου

b328690ff66f4be94ace64427f107902_LΆντεξε την πίεση ο Ολυμπιακός Βόλου και πήρε το 0-0 από την ΑΕΛ και το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο άδειο ΕΑΚ, οι «βυσσινί» πίεσαν κυρίως στο δεύτερο μέρος για το γκολ, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Κολίτσι. Στον αντίποδα, σημαντικές στιγμές έχασε ο Μπιτάνγκ.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βολου, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Μπιτάνγκ, αλλά γρήγορα η ΑΕΛ πήρε την κατοχή, χωρίς όμως να απειλήσει πολλές φορές την εστία του Κολίτσι. Κάποιες προσπάθειες του Στεφανίδη δεν βρήκαν στόχο. Σε μια αντεπίθεση για τους γηπεδούχους στο 39’ ο Μπιτάνγκ έχασε μοναδική ευκαιρία, αλλά το ψηλοκρεμαστό του σουτ πέρασε άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του Αναστασάκου στο παιχνίδι, αντί του τραυματία Μπλέντι, να δίνει επιθετικό αέρα στους «βυσσινί». Ο έμπειρος επιθετικός, όπως και ο Στεφανίδης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά ο Κολίτσι ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε λίγες φορές, ενώ και πάλι ο Μπιτάνγκ στο 68’ ανάγκασε τον Αποστολίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Ο Κολίτσι στο 72’ σταμάτησε επίσης εξαιρετικά δυνατό πλασέ του Νεμπεγλέρα. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί να ροκανίσει το χρόνο, ενώ η ΑΕΛ δεν μπορούσε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ.

Ολυμπιακός Βόλου : Κολίτσι, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Κορνέλατος, Πινάρες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς (70’ Ρόβας), Μέζα (85’ Θέος), Κούτσι (90+2’ Διαμαντόπουλος)

ΑΕΛ : Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης (67’ Μάινζ), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (46’ Αναστασάκος), Σουάνης, Περίκο, Στεφανίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected