Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-3

Από εκεί που…σταμάτησε συνεχίζει και τη φετινή σεζόν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Η ομάδα που εντυπωσίασε πέρσι με την απόδοση της και από συγκυρίες και ατυχία δεν κατόρθωσε να ανέβει κατηγορία, παρουσίασε ένα ανάλογο πρόσωπο και σήμερα, κόντρα στην ποιοτική αλλά ελλιπέστατη ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού.

Παρουσία αρκετών θεατών που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα. Με παίκτες-εργαλεία και με αδιάκοπο τρέξιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δυσκόλεψαν πολύ την κυκλοφορία της μπάλας για τους γηπεδούχους, οι οποίοι σταδιακά έχασαν τη συνοχή τους λόγω της κούρασης και μοιραία ηττήθηκαν στο τέλος. Οι απουσίες των Φαρμάκη και Κωστογλίδη (τραυματίες) αλλά και η αναγκαστική αποχώρηση του Μανιόπουλου με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ήταν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια των γηπεδούχων για να ζητήσουν περισσότερα από τη σημερινή αναμέτρηση.

Ωστόσο, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “κυανόλευκους”, όταν στο στο 23′ ο Μάκης Σπανός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά από πάσα του Χασάν και με πλασέ νίκησε τον Κώστα Θεοδώρου που έπεσε σωστά αλλά δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει το γκολ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 37′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τέρμα του Γιώργου Μαρτσέλου, που φέτος ενισχύει με την παρουσία του τους πρωταθλητές.

Το ισόπαλο 1-1 του ημιχρόνου προμήνυε ένα πολύ ενδιαφέρον δεύτερο 45λεπτο και η εξέλιξη του ματς, επιβεβαίωσε πλήρως το παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ταχύτητα και την πίεση ψηλά, έφεραν…τούμπα το ματς στο 61′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μαρτσέλου. Μία εξέλιξη που ανάγκαζε τους γηπεδούχους να ρισκάρουν περισσότερο και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά αργότερα, αλλά ο Σάκης Μπάκανος από καλή θέση, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Τη…χαριστική βολή για τους “κυανόλευκους” έδωσε ο επανακάμψαντας φέτος Χαρισούδης στο 75′, ένα τέρμα που “κλείδωσε” τη νίκη για τον ΠΑΟΚ και δυσκόλεψε πολύ την όποια αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αντώνης Καρατάσιος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82′ (χρησιμοποίησε το χέρι του για να πιάσει κεφαλιά) και θα χάσει την αναμέτρηση στην Καψόχωρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παυλίδη και

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος (60′ λ.τ. Δημόπουλος), Ασλάνογλου, Καμπάς, Κλάψης, Λιλιόπουλος, Τσακαλίδης, Καρατάσιος, Χασάν (70′ Παγγούρας), Συμεωνίδης, Μπάκανος, Σπανός.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Κούκλας Γ., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ., Λαδάς, Τζέπης, Χαρισούδης (82′ Μπουκλας Α.), Κίτσας Σ., Κίτσας Θ., Μαρτσέλος Γ. (73′ Κούκλας Α.), Πατατούκας (86′ Στεργιόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected