Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-1

Με κεκτημένη…ταχύτητα από την περσινή εξαιρετική πορεία αλλά και με τη γενικότερη εικόνα του στα φιλικά, ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που επικράτησε του αξιόμαχου Αγροτικού Αστέρα με 2-1. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (δεν αγωνίστηκε) κατέκτησε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και απέδειξε πως τουλάχιστον στην έδρα του θα είναι ιδιαίτερα μαχητικός.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Σάββα Αβετίδη επηρεάστηκε σημαντικά από το γρήγορο γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου στο 15′ (διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ του σκόρερ), εντούτοις έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θεωρείται σίγουρο πως θα είναι εκ των ρυθμιστών του φετινού πρωταθλήματος. Αντέδρασε θετικά στο τέρμα του Μέγα Αλέξανδρου, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Αλέξη Χάμπαλη στο 38′, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πετύχει την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα, που θα άλλαζε την εικόνα του ματς. Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι έχοντας το υπέρ τους 1-0, διαχειρίστηκαν περισσότερο το σκορ και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο Αγροτικός βγήκε και πάλι με αξιώσεις στα καρέ του Μουσκεφτάρα, ο Χάμπαλης όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και η πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Σάββα Αθανασιάδη στο 51′ που απέκρουσε σωτήρια ο Λίκα. Η φάση αυτή λειτούργησε…προειδοποιητικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν, Δημήτρη Σούρλα.

Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Αυτό ήρθε τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χριστιά, ο οποίος σημείωσε ίσως το πιο όμορφο τέρμα της αγωνιστικής, όταν μπήκε από πλάγια αριστερά και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Μουσκεφτάρα.

Λίγο πριν είχε αποβληθεί ο Μπάμπης Σαλτουρίδης για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδης και Διαμαντόπουλο.

To ρεπορτάζ και η ανάλυση των αγώνων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

298969_292256067453307_1374829657_n

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας. Καρβούνης, Ελευθεριάδης (80′ Μηνούδης Α), Παντριάς, Αθανασιάδης Η, Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Σούρλας Δ., Χαλβατζής (70′ Ακρίβος), Παπαδόπουλος (85′ Βελικούδης), Αθανασιάδης Σ.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Καρολίδης, Ρηγόπουλος, Σαμψωνίδης, Αβετίδης, Τσανασίδης (75′ Χολέβας), Οικονόμου Χ. (70′ Νικολαϊδης), Χάμπαλης, Κατσαπελίδης (65′ Χριστιάς), Φεζουλάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected