Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός (1-1) Πρόκριση με Ζούρκο!

30e9608b33eba5a17c230a267875273f_LΧάρη στο εκτός έδρας γκολ στον Εύοσμο, ο Αιγινιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση μετά το 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Με το πρώτο παιχνίδι στο Αιγίνιο να έχει ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στον Εύοσμο αναζητώντας τη νίκη που θα τους έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αιγινιακός βολευόταν και με ισοπαλία που θα είχε… γκολ, όπως κι έγινε. Η ομάδα της Πιερίας με το 1-1 κατάφερε να προκριθεί σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη αν ήταν πιο προσεκτικός.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 30′ θα μπορούσαν να προηγηθούν, αφού κέρδισαν πέναλτι. Όμως, ο Καρακατσάνης αστόχησε κι έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αιγινιακός στο 55′ κατάφερε να προηγηθεί με τον Κουτσοσπύρο να κάνει το 0-1 με κεφαλιά, ενώ στο 80′ ο Αγροτικός Αστέρας ισοφάρισε με τον Κρυστάλλη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Αθανασιάδης, Μίλιτς (52′Κρυστάλλης), Βελλίνης (46′ Καθάριος), Χατζηλιάδης, Πέεφ, Καπίας, Γεωργιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Καρακατσάνης

Αιγινιακός (Αλέξανδρος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Μασάδο, Πολύζος (61′ Μπάρος), Ζούρκος (53′ Καζάκης), Ναουμτσέφσκι (69′ Αχαλινόπουλος), Πέντα, Κουτσοσπύρος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected