Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Κοζάνη 0-6

P9140037Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Κοζάνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής 2014-15 αφού επιβλήθηκε με σκορ 0-6 του Βατανιακού στην Κατερίνη.

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε κι ο Γιάννης Προβίδας στον πάγκο της Κοζάνης, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως προπονητής, καθώς είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει μία άνετη νίκη.

Ο Βατανιακός που πέρυσι υποβιβάστηκε από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής παρουσιάστηκε εντελώς ανανεωμένος, με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του που δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος του παιχνιδιού απέναντι στην έμπειρη Κοζάνη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά κι από τις δύο ομάδες, πάνω σ” έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο.

Η Κοζάνη άνοιξε το σκορ στο 16′ μετά από βαθιά σέντρα του Ματούλα από τα αριστερά και καρφωτή κεφαλιά του Κλόντι Ντούκα που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του από την ΑΕ Κοζάνης.

Στο 42′ ο Στράτος Καραμπατζάκης ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Τσικόπουλος σε ανατροπή του από τον Σάββα Παναγιωτίδη, στέλνοντας την Κοζάνη στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή της Κοζάνης ήταν καθολική, με τον Γιάννη Τσικόπουλο να πετυχαίνει χατ-τρικ σε διάστημα επτά λεπτών και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Δρόσος μ ένα πολύ ωραίο έκτο γκολ στο 82′.

Συνθέσεις

Βατανιακός (Ιωαννίδης): Τζήμας, Μαυρόπουλος, Χαρτοματζίδης, Σ. Παναγιωτίδης, Καραγιάννης, Πιριτσαούς, Γ. Παναγιωτίδης (73′ Μποστάνι), Δαλαμήτρας (57′ Κυπαρίσσης), Φουλίδης, Ποτουρίδης, Βραχνός (64′ Μυλιόρδος).

Κοζάνη (Προβίδας): Βίδρας, Ντούκα, Ματούλας, Μπιμπίρης, Καραμπατζάκης (69′ Αλιατίδης), Μαλούτας (65′ Μήνος), Ντεμιράϊ, Χαματάϊ, Γκέγκα, Τσικόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος (58′ Δρόσος).

Η συνέντευξη Τύπου

*fckozani.gr, φωτ. και video από pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected