Διάφορα

Cafe “Relax” – Κουνάμε…σεντόνι απόψε!

10517474_1437686573167660_4681950690570210479_nΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) σας προσφέρει απόψε μία ακόμη φαντασμαγορική βραδιά, με την πρεμιέρα των “αστεριών” του Champions League περιόδου 2014/2015. Τρεις τηλεοράσεις, άψογο σέρβις και φιλόξενο περιβάλλον, συνθέτουν τις ποδοσφαιρικές βραδιές που απολαμβάνουν οι θαμώνες μας!

Η μεγάλη γιορτή αρχίζει απόψε (16/9) και το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Champions League περιλαμβάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και ορισμένες σπουδαίες… επιστροφές!

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του έχει μάθει εδώ και είκοσι χρόνια ότι ημέρα ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο η Κυριακή, αλλά η Τρίτη και η Τετάρτη! Η… παράσταση αρχίζει λοιπόν και φέτος, με τις ομάδες που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ να ονειρεύονται μεγάλες βραδιές, τεράστιες νίκες και διακρίσεις που γράφονται με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας του ευρωπαϊκού αλλά και παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

d28aabdc63d01d3cc76f05bcb989d872_L

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για να ξεκινήσει το 60ο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης και η 23η έκδοση του Champions League!

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, ενώ μετά από χρόνια επέστρεψαν στο θεσμό η Λίβερπουλ και η Μονακό, με τους Άγγλους να έχουν τεράστια ιστορία και τους Μονεγάσκους να ψάχνουν την υπέρβαση, 16 ολόκληρα χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά, όταν και είχαν αποκλειστεί από τη Γιουβέντους! Στόχος… σχεδόν όλων, να βρεθούν το βράδυ της 6ης Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου! Εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της φετινής διοργάνωσης!

Το σημερινό (16/9) πρόγραμμα

Β’ Όμιλος

Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα μεγάλα ονόματα του συγκεκριμένου γκρουπ. Οι «κόκκινοι» υποδέχονται στο «Άνφιλντ» την… πρωτάρα Λουντογκόρετς και θέλουν τη νίκη που θα τους επαναφέρει με τον σωστό τρόπο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα προσπαθήσει να προσφέρει σκορ και θέαμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να διασκεδάσει το τραγικό ξεκίνημά της στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Γ’ Όμιλος

Ο πιο αμφίρροπος όμιλος της φετινής διοργάνωσης είναι ο συγκεκριμένος! Η Μονακό θα κοντραριστεί στο Πριγκιπάτο με τη φιλόδοξη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ η Μπενφίκα θα υποδεχτεί στο «Ντα Λουζ» την πάντα επικίνδυνη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τους Ρώσους να έχουν ήδη επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά και προκρίσεις από δύο προκριμαιτκούς γύρους στο Τσάμπιονς Λιγκ! Όποιος αντέξει!

10656139_10204701635161370_57153234_n

Δ’ Όμιλος

Το πιο μεγάλο ματς της ημέρας θα λάβει χώρα στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ στο… κλασικό πλέον ραντεβού της με την Μπορούσια Ντόρτμουντ θα ψάξει τη νίκη που θα φτιάξει το κλίμα στην ομάδα, μετά τις αρκετές ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη η προπέρσινη φιναλίστ καραδοκεί πάντοτε για να πετύχει την έκπληξη! Στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατάσαραϊ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, την Άντερλεχτ, με τους πρωταθλητές Βελγίου να έχουν… καπαρώσει πριν καν ξεκινήσει ο θεσμός, την τέταρτη θέση!

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια… Καλή απόλαυση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected