Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Ο MVP και πάλι στη ζωή μας, με νέες επιλογές!

mvp-ozone-logoΓια 3η συνεχόμενη χρονιά το Imathia Sports News, σε συνεργασία με χορηγούς που προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους για την γενικότερη οργάνωση του συγκεκριμένου θεσμού, συνεχίζει την ψηφοφορία των πιο πολύτιμων παικτών κάθε αγωνιστικής (MVP), μία διαδικασία που αγαπήθηκε από τους αναγνώστες και έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

Η διαδικασία προβλέπει την ανάδειξη των 36 ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στο 2ο All Star Game, που και φέτος θα διοργανώσει η ιστοσελίδα μας, με μεγαλύτερη πλέον εμπειρία και τεχνογνωσία μετά την παρθενική εκδήλωση της περσινής χρονιάς. Ας δούμε τι προβλέπει η φετινή προκήρυξη :

Α1 Ερασιτεχνική

Η σεζόν 2014/2015 έχει ήδη ξεκινήσει, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική το Σάββατο (13/9) ενώ την Κυριακή 14/9 κάνει πρεμιέρα και η δεύτερη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, που φέτος θα αποκτήσει και αυτή τη δική της διαδικασία ανάδειξης των MVP!

Έτσι, την Τρίτη 16/9 στις 15.00 και για κάθε Τρίτη, θα ξεκινά η ψηφοφορία των παικτών από τους αναγνώστες του Imathia Sports News, που θα ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 11.00 το πρωί, όταν και θα ανακοινώνεται ο MVP της εκάστοτε αγωνιστικής. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο την ίδια μέρα, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, μία διαδικασία που είχε ακολουθηθεί την περίοδο 2012-2013.

ceb2cf81ceb1ceb2ceb5ceb9cebf3

Οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, θα ολοκληρωθούν την 20η αγωνιστική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν, μαζί με 10 ακόμη που θα ψηφίσουν οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ των ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος, θα συνθέσουν τους 30 παίκτες που θα αγωνιστούν στο 2ο All Star Game των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών!

Α2 Ερασιτεχνική

Από φέτος, το Imathia Sports News εντάσσει και την κατηγορία των MVP στη δεύτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Θυμίζουμε πως πέρσι, οι αναγνώστες μας επέλεξαν έξι ποδοσφαιριστές στο τέλος της χρονιάς, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο All Star Game, ως εκπρόσωποι των ομάδων που κέρδισαν την άνοδο στην Α1. Κάτι ανάλογο θα γίνει και φέτος, με τη διαφορά πως η επιλογή θα γίνει από τους αναγνώστες αλλά και από τους προπονητές!

Κάθε αγωνιστική, οι τεχνικοί των ομάδων της Α2 Ερασιτεχνικής που αναδείχθηκαν νικήτριες στην εκάστοτε αγωνιστική, θα επιλέγουν τον ποδοσφαιριστή που θεωρούν πως διακρίθηκε και οι αναγνώστες θα ψηφίζουν το πρόσωπο που προτιμούν, παράλληλα με τη διαδικασία της Α1. Στο τέλος της χρονιάς, οι προπονητές θα ψηφίσουν τους έξι (6) που θα αγωνιστούν στο 2ο All Star Game, με τον καθένα από αυτούς να επιλέγει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δύο (2) ποδοσφαιριστές από τη σχετική λίστα των MVP, ώστε να αποκλειστεί η αποκλειστική επιλογή του ποδοσφαιριστή τους! Η ψηφοφορία αυτή θα είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ και θα γίνει με τη διαδικασία της βιντεοσκόπησης.

δείτε στο παρακάτω βίντεο τα στιγμιότυπα από το περσινό All Star Game, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected