Κατηγορίες
Αθλήματα

Αναγέννηση Άρτας – Ξεκίνησε η προετοιμασία για την ομάδα της Ματαρώνα

anagenisi_artasΤη Δευτέρα το απόγευμα έγινε και επίσημα η “πρώτη” των κοριτσιών της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ και ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών και ελληνικών υποχρεώσεων του φημισμένου αρτινού και ηπειρώτικου συλλόγου.Το παρόν έδωσαν αρκετές παλαιές και νέες αθλήτριες με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, δηλαδή της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου, αλλά και έμφαση στα νέα κορίτσια με το βλέμμα στο μέλλον.

Σκάρα, Σκουτέλα, Βέμη, Δημητρίου, Μπαλάφα, Βράτσεβα, Δήμου, Μαυρομάτη, Ματαρώνα, Κολιού είναι τα κορίτσια που έμειναν από πέρυσι και θα πλαισιωθούν από τις Σαίντοβα, Σαγάνη, Γρούμπα, Χήτα, Κάτσινου που είναι όλες από την Άρτα και σίγουρα η Σαίντοβα ρωσικής καταγωγής, που είναι πλέον μόνιμα εγκατεστημένη στην Άρτα, αφού το κοριτσάκι της θα πάει στην 1η Δημοτικού και με την εμπειρία της από την Βάρνταρ Σκοπίων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα και στην δημιουργία νέων τερματοφυλάκων του δικού της βεληνεκούς. Στα κορίτσια αυτά προστίθενται και οι Ιωάννου και Κυριαζή από τα Γιάννενα και η Τσιπούρα από την Νέα Ιωνία.

Προπονητές θα είναι οι  Ντάρας, Τούτσης, Γιαμούρης,Γρούμπας,  ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα είναι κοντά στα κορίτσια, όπως άλλωστε και ο αρτινός λαός.

Κοντά στην ομάδα με την αμέριστη στήριξη και οι μεγάλοι χορηγοί της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΟΝ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝΕΖΑΣ ΑΡΤΑΣ και φυσικά όλος ο επιχειρηματικός κόσμος και οι φίλαθλοι με τις κάρτες διαρκείας τους και το πάθος τους για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ!!!

Ραντεβού, λοιπόν, στις 19 Οκτωβρίου στην Άρτα για την Α1 με το Πανόραμα Θεσσαλονίκης και στις 25-26 στο Λουξεμβούργο για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αμέσως μετά την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στην Άρτα και πάλι με τον ΠΑΟΚ.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected