Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και η ομάδα του ζήτησε να φύγει!

gutieresΣοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Γιόνας Γκουτιέρες πάσχει από καρκίνο. Ο 33χρονος Αργεντινός έκανε γνωστό το γεγονός με δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του, TyC Sports.

Όπως, τόνισε, πάσχει από καρκίνο στους όρχεις και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτή την περίοδο κάνει χημειοθεραπείες ώστε να μπορέσει να καταπολεμήσει το πρόβλημα. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε: “Τον Μάιο του 2013 αισθάνθηκα πόνους στους όρχεις μου. Μετά από μια αρχική λανθασμένη διάγνωση ένας υπέρηχος διαπίστωσε το πρόβλημα.

Επέστρεψα στα τέλη Νοεμβρίου (του 2013) και ο προπονητής Άλαν Πάρντιου μου είπε πως είναι καλύτερο για όλους να βρω άλλη ομάδα!

Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι υγεία μου και έπρεπε να ξεκινήσω χημειοθεραπείες.

Αυτός είναι ο σημαντικότερος αγώνας που έχω δώσει. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα αρχίζει να σκέφτεσαι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Ορισμένοι όπως ο Γκάμπριελ Χάιντζε μου έδωσαν δύναμη.

Μετά την επέμβαση μίλησα με τον Λαβέτσι, τον Ντεμικέλις και τον Κολοτσίνι ο οποίος είναι κοντά μου. Παίξαμε μαζί για έξι χρόνια στη Νιουκάστλ. Είναι σχεδόν μέλος της οικογένειάς μου.

Αποφάσισα να αποκαλύψω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω γιατί αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή η οποία μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους” .

Αφού έγινε γνωστό το γεγονός αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μέσα από το twitter. Ο 33χρονος Αργεντινός απάντησε με ένα του τιτίβισμα:”Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Πάντα κοιτάμε μπροστά”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected