Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Νέες προσθήκες οι Αράπης, Κούκλης

Arapis_610x400διαβάζουμε στο makrochorifc.gr

Η διοίκηση του Μακροχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αράπη. Ο 22χρονος (24/12/2014) μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και από σήμερα αποτελεί μέλος της ομάδας μας. Ο Χρήστος Αράπης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αλβανική Σκετερμπέου ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά την συμφωνία του ο νεαρός μέσος ανέφερε στο “makrochorifc”: «Είμαι χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως είναι το Μακροχώρι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Kouklis_610x400

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Άγγελος-Νικόλαος Κούκλης. Ο 22χρονος (22/1/1992) κεντρικός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Μακροχωρίου και πλέον θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας. Ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Νίκη Αγκαθιάς έχει περάσει ακόμη από Ρούβα και Διαβατό ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Κεφαλλονιάς.

Αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας δήλωσε στο “makrochorifc”: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη αλλά και την διοίκηση του Μακροχωρίου που μου δίνει αυτή την μεγάλη δυνατότητα να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και εγώ με την σειρά μου υπόσχομαι και στην ομάδα αλλά και στον κόσμο του Μακροχωρίου πως θα ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected